Vivianaaa kérdése:
Mikor fogok tudni bízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Volt egy 3 éves kapcsolatom ami nagyon jó volt azt hittem örökké fog tartani nagyon szerelmes voltam, de sajnos a párom megcsalt hazudozott össze vissza ezért vége lett én borzalmasan kikészültem. És jött egy fiú aki vigasztalt mellettem állt, segített nekem túl jutni azon a borzasztó korszakon szépen lassan össze jöttünk nagyon kedves aranyos szeret engem én is szeretem őt, 1 éve vagyunk együtt tudom, hogy nem csalna meg de nekem nagyon nehéz megbíznom benne teljesen egyszerűen nem megy akárhogy szeretném. Nincs semmi önbizalmam , úgy érzem nem érek semmit, szeretnék ezen változtatni de nagyon nehéz. Kérlek segítsetek minden tanácsot szívesen fogadok.
21 éves lány
2012. nov. 7. 13:25
1/2 anonim válasza:
Hát ehhez idő kell. De meg fogsz benne bízni, nyugodj meg, csak hát az idő :) Nemhiszem hogy önbizalom hiányra szükséged lenne, ha van 1 éves kapcsolatod. Az számítson, hogy neki kellesz.
2/2 anonim válasza:
Én is voltam már hasonló cipőben és igazából az, hogy az aktuális párodban megbízol e, az azon is múlik, hogy ő milyen stílusú. Ha pl mindenkivel közvetlen és flörtölget (tipikus oroszlán pl), akkor nehezebb lesz, mint hogyha pl. nem olyan közvetlen típus. Na tehát nekem az előző párom még a pénztárossal is flörtölgetett, úgy, hogy ott voltam mellette, meg előtte meg is csalt, szóval benne, meg az ilyen alakokban már nem tudnék megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!