Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, van egy 5 éves kistestvérem. Én egyetemre járok, messze lakom a családomtól és dolgozom is iskola mellett, szombatonként is. Idén meg kell írnom a szakdolgozatomat és mellette persze ugyanúgy készülni a zh-kra, vizsgákra, stb.

Anyám sérelmezi, hogy ritkán járok haza és hogy nem játszom a húgommal eleget. Jól kijövünk és szeretjük egymást, de én nem igazán értek a gyerekekhez.

Szerintetek elvárható, hogy amikor hazamegyek egyből álljak neki játszani vele?

2012. nov. 22. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezed hogy miért kéne hogy legyen benned indíttatás, aztán leírod hogy imádod a húgod. Érzed az ellentmondást?

Az utolsó mondat meg kiverte a biztosítékot. Lenézed a saját anyád, mert nincs felsőfokú végzettsége? Ó te jó ég.

2012. nov. 25. 12:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Azért írtam le, hogy nincs felsőfokú végzettsége, mert egy előző hozzászólásban szóba került, megkérdezték. Nem nézem le, miért tenném, a saját anyám? Ha leírom, ha nem, ez tény, nem vélemény.

A másik, imádom a húgomat, igen. Nem érzek indíttatást, hogy egész nap játsszak vele, hol itt a kontraszt? Hol látod ebben, hogy ellent mondok magamnak?

2012. nov. 25. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
``...Hogyan ertethetnem meg magamat vele?`` - kerdezed. Egy beszelgetes elkerülhetetlen lesz az anyukaddal. Ugy tünik eleg dominans (esetleg uralkodo) tipusu szemelyiseg, te pedig inkabb az a tipus, aki a beke kedveert sok mindent elvisel. Allj ki az erdekeidert, magyarazd el anyukadnak, hogyan müködik az egyetem. Az elsö pillanatban valoszinüleg neheztelni fog (esetleg megsertödik), de talan büszke is lesz rad, hogy hatarozottan velemenyt alkotsz. Minden eletszakaszban fel kell allitani egy fontossagi sorrendet, mivel minden egyszerre nem megy. Ha az ember udvariaskodasbol mindig mas velemenye alapjan cselekszik, elöbb vagy utobb nehezsegei lesznek (pszichikai). A legjobb, ha az ember a megerzeseire hagyatkozik, es kiall a velemenye mellett. Az igazsag sokszor kellemetlen, es neha faj egy kicsit, de neha elkerülhetetlen. En irtam mar egyszer (nov. 23. 13.56-kor).
2012. nov. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!