Szerintetek kinek van igaza?
21 éves vagyok, van egy 5 éves kistestvérem. Én egyetemre járok, messze lakom a családomtól és dolgozom is iskola mellett, szombatonként is. Idén meg kell írnom a szakdolgozatomat és mellette persze ugyanúgy készülni a zh-kra, vizsgákra, stb.
Anyám sérelmezi, hogy ritkán járok haza és hogy nem játszom a húgommal eleget. Jól kijövünk és szeretjük egymást, de én nem igazán értek a gyerekekhez.
Szerintetek elvárható, hogy amikor hazamegyek egyből álljak neki játszani vele?
Megkérdezed hogy miért kéne hogy legyen benned indíttatás, aztán leírod hogy imádod a húgod. Érzed az ellentmondást?
Az utolsó mondat meg kiverte a biztosítékot. Lenézed a saját anyád, mert nincs felsőfokú végzettsége? Ó te jó ég.
Azért írtam le, hogy nincs felsőfokú végzettsége, mert egy előző hozzászólásban szóba került, megkérdezték. Nem nézem le, miért tenném, a saját anyám? Ha leírom, ha nem, ez tény, nem vélemény.
A másik, imádom a húgomat, igen. Nem érzek indíttatást, hogy egész nap játsszak vele, hol itt a kontraszt? Hol látod ebben, hogy ellent mondok magamnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!