Kinek van igaza? Bővebben lent!
Ha csak úgy a semmibe kimegy, nagyon meg fogja szívni...
Külföldön se nyalják ki az ember seggét.
A barátnőd buta ha azt hiszi hogy minden jöttment bevándorló aki szül kint egy gyereket mindent megkap. Hollandiában még sz ott élő, született hollandok sem kapnak csak úgy lakást. A barátnőd nagyon el van tévedve. Még a születendő gyermeke sem lesz holland állampolgár. Csak annyi lesz rögzítve hogy Hollandia melyik városában született, de magyar állampolgár lesz (hacsak az apuka nem holland)
Az sem igaz, hogy 5 év után, amikor megkapod az állampolgárságot akkor kapsz lakást..Akkor nem lennének Hollandiában holland hajléktalanok, vagy olyan fiatalok akik albérletben élnek holland létükre..
öm.. :D
fiatalabb vagyok nálad. de írok mert én is tudok erről.
barátnőnek üzenem mert tuti elolvassa:)
Kedves Barátnő!
Szerinted ha így lenne,akkor nem mindenki hollandba lenne??
mindeki ott szülne,és ott élne:) ilyen nincs. 300E? annyi 1 fizetés kb.. :))
Én olaszországban vagyok,és itt nincs ilyesmi,és hasonlóak a törvények nagyon. ingyen házat kapsz. kérlek szépen úgy h kint vagy,dolgozol 1-2 évet,és azután kérvényt nyújthatsz be. azt vagy megadják v nem.
amúgy te is rosszul néztél utána :) negyedévente kap valamit igen. de van még más is. azaz: 3 éves koráig havonta kb 10E forint.
ovis korától pedig szeptemberbe kap valamennyi összeget az ovi kezdéshez. ezt évente 1x. azután pedig amikor sulis,akkor is kap szeptemberbe suli kezdéshez. ( füzetek,stb ami kell suliba az is kis csekély összeg)
de üzenem a barátnődnek még pluszba. menjek ki,meglátjuk:D
ezek a törvények vannak.. nagyon pórul jár. annyit ér el vele hogy a gyerek magyar-holland állampolgár lesz. ennyi.. semmi segítség nincs. nem nyalják azért sehol az ember fenekét :D még munka nélkülit sem kap az ember ha nem dolgozik.. szóval,jól gondold/gondolja meg... sírva jön haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!