Mit szóltok ahhoz, amikor anyu vagy apu a kisgyerek szájára ad puszit?
16:05
Es, ha meg vagy fázva,akkor is szájon puszilod a kislányodat? Hiszen az ember annyira félti a gyerekeit, hogy semmilyen bacit nem akar átadni nekik.
Egyébként mindenkinek a saját dolga, hogy mibe neveli fel a gyerekeit, csak majd késõbb nehogy irtózzon tõled.
Akkor csak igazán! Had' szenvedjen!De te milyen kis körültekintő vagy!
És persze,hogy cigó vagyok.:D
NAh akkor én egy ferde hajlamú és beteg felnőtt lettem mert kisgyerekként szájra puszit adtam a családnak????
-nah képzeljétek el kinőttem, és nem erőltette senki utána hogy de hol marad a régi szokás......
Meg tegyünk már különbséget csók és puszi között.....
Nem tartom normálisnak.
Egy rokonunk csinálja ezt az óvódás és kisiskolás gyerekivel. Persze a facebookot teleposztolja velük, és 20 ezer ismerőse van. Nemrég egy ismeretlen fickó kommentelte hozzá, hogy beszállhat-e. Amikor jönnek hozzánk a gyerekek, minket is szájrapuszival akarnak üdvözölni, és nem mondjuk, hogy szerintünk ez nem jó, csak simán elhajolunk. Utána az anyjuk van megsértődve, hogy miért nem hagyjuk, hogy puszit adjanak. Mert egyébként nem hajlandóak arcra adni, csak szájra.
Kíváncsi leszek rájuk tiniként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!