Mit szóltok ahhoz, amikor anyu vagy apu a kisgyerek szájára ad puszit?
Figyelj, 69%-os te most mit provokálod itt az embereket? Nem tudja az a borsónyi agyad felfogni hogy nem az teszi bensőségessé a szülő-gyermek kapcsolatot, hogy szájon csókoljuk a gyereket?
És hogy ezt leírhasd kétszer odamentél szegény kislányodhoz és megcsókoltad? Hát gratulálok. Nagyon "meghitt" lehetett... khm....
FOGJÁTOK MÁR FEL HOGY EZ NEM SZERETET KÉRDÉSE!
Nem attól bizalmasabb vagy bensőségesebb a kapcsolatod a gyerekeddel, hogy lecuppantod!! Lehet, hogy most még 6 meg nemtudom hány évesen neki nem tűnik fel, hogy ez beteges, de később rohadt kellemetlenül fogja magát érezni miatta, amikor rájön, hogy ez normális esetben nem a szülő-gyermek kapcsolat része. Ahogy valamelyik lány is bizonyította, egy fél életre elegendő traumát okozhattok ezzel neki!
De persze ez benneteket csöppet sem érdekel, mert csak azt akarjátok megmutatni a külvilágnak hogy ti mennyire k*rva jóban vagytok a gyereketekkel...az senkit nem érdekel, hogy maga a gyerek mit érez.
Máshol teljesen természetes, errefelé nem.
Amikor az USA-ban voltam, többször láttam ilyet. Nekik semmi szexuális töltés nem volt abban a pusziban.
Vagy gondoljatok a szovjet elvtársakra! ;) Férfiak, nem családtagok... simán váltottak egymással szájrapuszit köszönésként.
Én nem adok direktbe szájrapuszit a lányomnak, mert én nem úgy nőttem föl, hogy ezt láttam volna magam körül.
DE ő teljes természetességgel nyomja a kis száját oda.
Alig 10 hónapos, valószínűleg minket, a szüleit utánoz.
28N
Afrikában meg néhány helyen normális, hogy kivágják a lányok csiklóját meg hogy az apa veszi el a kislány szüzességét. Most akkor az is követendő példa, mert valahol úgy van?
Csak azért mert az amcsik meg a szovjetek szájrapusziznak/tak, nem jelenti azt, hogy az normális!
Szerencsére a szüleim sosem tették ezt, és én sem teszem majd a gyerkőcömmel.
Akik felnőtt létükre is ezt teszik, azoknál hogy van, hazamennek:kap egy puszit apu, kap egy puszit anyu, még esetleg a nagyszülők, testvérek is, majd megint kap egy puszit a párja??? Tehát akár a párja is végigcsókolhatná a családot???
En kicsi korukban sem adtam szájra puszit a gyerekeimnek, eleve olyanok, hogy nem szeretnek ilyesmit. Ha ugy neveltem volna õket, igen körbefutnák az asztalt, hogy még ilyet.
Egyszer vendégségben voltunk és hazajött a 26 éves fiatalember és szájra puszit adott az apjának, hát én azt hittem elhányom magamat. De azt már a meglepetéstõl nem láttam, hogy az anyjának is ugy köszönt vagy nem.
Es az apa még büszke is volt, hogy a fia igy szereti, hát nem ezzel kell szerintem kimutatni, hogy szeretem a szüleimet. Nekem a fiaim még azt sem nagyon hagyják, hogy a fejükre nyomjak egy puszit, pedig nagy a kötelék közöttünk.
Engem is erdekel a kerdes, kinek mi a normalis, de ugy latom, a többsegnek hozzam hasonlo normai vannak. Mivel aposom (!) boros lehelettel (!) ad szajpuszikat a kislanyomnak, születese ota. En meg persze, nem merek szolni, anyos es mindenki kedvesen mosolyog, ferjemet meg ugy neveltek, hogy ö sem... Bezzeg az ö szajat nem puszilgatja!
Undoritonak tartom!! Nemcsak azert, mert nalunk nem volt szokas es mert ilyet korabban nem lattam, hanem nemhiaba nem lehet a gyerek cumijat a szankba venni, vagy a szankbol szarmazo etel nem kerülhet a gyerek szajaba: a fogszuvasodas ugyanis igy atvihetö! Utalom az egesz helyzetet, de most mit tehetnek pont en, amikor megszolalas nelkül is en vagypok a fekete barany? (Elvittem az imadott fiat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!