Mit szóltok ahhoz, amikor anyu vagy apu a kisgyerek szájára ad puszit?
Szerintem se való, és nem a bacik miatt.
Hagyjuk meg a szerelem, az erotika kifejezésére. Ha nem erre lenne való, ennyi erővel bárkit lesmárolhatnánk az utcán. Mégse jut eszünkbe.
"Azt hiszem,ti vagytok a betegebbek...5-ös vagyok. Ez a vérem! Mit kell itt finnyáskodni??? Egyből abból indultok ki,hogy a párotokkal szabad csak szájra puszit adni.Nem visz el benneteket a gyámügy.Majd a ti gyerekeitek azért kérdezik meg itt,hogy mit tegyenek,mert megjött a menzeszük,mert a gyereketekkel is távolságtartóak és hűvösek lesztek."
Te tényleg ennyire sötét vagy? Ha nem adunk szájra puszit a gyerekeinknek, akkor távolságtartóak vagyunk? Egyedül sikerölt ezt a marhaságot kitalálnod?
5-ös, te sem vagy épp. Azért mert megszülted, még nincs jogod szájon csókolni a lányodat.
És azért mert mi ezt nem tesszük, még teljesen normális és bensőséges a kapcsolatunk a gyerekeinkkel. Pláne hogy mi nem fogalmazunk olyan gyerekesen mint te hogy "de az én puncimból jött ki"
-.-" te jó ég...
"Jajj, velem is ezt csinálta apum kiskoromban, aztán még ő volt megsértődve mikor elhúztam az arcom. undorító az egész!!! engem a hideg ráz a mai napig ha csak rágondolok, fuuujjjjj :SSS (19/L)"
Kíváncsi vagyok, hogy azok a kisgyerekek akiket ma szájon puszilnak, 19 évesen ugyan így vélekednek-e majd. Minden bizonnyal igen.
Ha ennyire természetes dolog a gyereket szájon puszilni, miért nem látok egy felnőtt gyereket se, aki megcsókolná a szüleit? Talán mert van esze és különbséget tud tenni puszi és puszi között, nem úgy, mint a szülei annak idején, kiskorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!