Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el konyebben...

Hogyan viseljem el konyebben a lelki fajdalmat?

Figyelt kérdés

nem tudom feldolgozni edesanyam halalat mar lassan 10 eve hogy elment es en egyszeruen nemtudom elviselni hogy nem lata egy unokajat sem nem latott ferjhez menni nem latja amit apam azota velunk megtett nagyon sok dolog van amin nem tudok tulepni. amikor az elso babat vartam akor is nehez volt hogy o nem erhette meg de most a masodikat varom es most is nagyon sokat sirok.

ha a ferjem nem volna nem lennek az aki vagyok.neki sok mindent koszonhetek.

anyukamat 20 evesen vesztetem el sajnos ongyilkos lett.

azotta nagyon sok dolgot maskentlatok es azt is latom hogy apam milyen onzo ember azt addig nem vettem eszre mig anyu elt.nagyon sok dologra azota jottem ra hogy igaza volt amiota nincs.

2009. aug. 15. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akiket szeretnek, az soha nem hal meg! :) sovány vigasz, de remélem segít valamit. Tudni kell elengedni szeretteinket, anyukád is azt szeretné ha boldog lennél pároddal és gyermekeitekkel, de amíg ezt nem látja, ő sem pihen boldogan a sírban. :)

Nekem még él anyukám, de én is éppen ettől tartok, hogy előbb-utóbb öngyilkos lesz, apám miatt. Apukám (a rá illő legszebb szóval illetem) egy r-o-h-a-d-é-k (sorry de másképp nem küldte el). Szép fizetése van, havi 110-120 ezer, amiből mi havi 25-30 ezret látunk, a többit cigire és piára költi. Anya a minimálbérből alig tudja a számlákat állni, -90 ezerben van :( Persze nyári melóztam, hogy valamivel tudjam enyhíteni ezt a problémát...

na jó nem folytatom mert nem az én problémám itt a lényeg most.

18/F

2009. aug. 25. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!