Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Anyám otthagyott 14 éves koromba a nevelő apámnál aki pedofil.És anyukám a barátja miatt engem le tagadd,azt hazudta neki,hogy az én anyukám meg halt..most 19 éves vagyok,van egy barátom,Apám be akart próbálkozni,mert ugye pedofil,vagy minek mondják,és eljöttem a barátomhoz,hál-isten ő akkor pont dolgozott,és eltudtunk menni albérletbe,anyám azzal fenyegetőzött,hogy rendőrséget hív rám 19 éves létemre,oké felvettem anyámmal a kapcsolatot,munkát adott nekem a barátja boltjában vagyok most eladó,de bárcsak ne lennék,már 2 hónapja dolgozom ott,és Kisem fizettek még,anyám ha be jön mindig le hülyéz,kritizál,nekem sose lesz ilyen kabátrom,olyan hajam stb-.- unom,ma volt az első hogy nagyon beteg vagyok,felállni sem bírtam,írtam reggel 5 kor egy sms-t hogy nem tudok be menni ne haragudjatok,anyámat hallom a telefonba,hogy lehet ez ilyen hülye.k..va hogy nem jön be fuu, vagy miért nem készül rá.MÁR ANNYIRA UNOM MINDENNAP SIROK..szerintetek mit kéne tennem?2012. nov. 20. 09:08
11/11 anonim válasza:
A barátod miért ragaszkodik hozzá, hogy ott dolgozz, ha nem kapsz pénzt?
A többiek leírták előttem. Szakítsd meg velük a kapcsolatot, eleinte biztos erőszakoskodni fognak. Rendőrség,ha másként nem megy.
Tönkretettek már eléggé, végre állítsd le ezt a folyamatot. Kezdj valóban új életet!
Ezek szerint a barátod támogat, keress másik munkahelyet és ne vedd fel nekik a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!