Szinte teljesen érzéketlen vagyok, mit kéne tennem?
Milyen helyzetekben érzed azt, hogy üres vagy, mit érzel pontosan?
Nem érdekel, hogy ki mit mond, hogy mit érez? Netes kommunikáció, események kiváltanak valamit, sorozatok, filmek?
Szerintem az, hogy felhagysz a "kockulással", és a virtuális élet helyett elkezded élni az igazit!
Persze, hogy nincs kivel együtt érezned, ha pl. csak a facebook-on keresztül chatelsz ahelyett, hogy beülnétek egy kávézóba vagy cukrászdába, elmennétek sétálni/kirándulni, vagy moziba... Amint lesznek IGAZI barátaid, nem fogod magad üresnek érezni.
És ehhez iskolapszichológus sem kell, csak az, hogy kezdj el normálisan élni.
Nem feltétlen pszichés betegség, de ennyiből sok mindent nem lehet diagnosztizálni. Az mindenesetre jó, hogy észrevetted, hogy ez probléma lehet, és felkeresed az iskolapszichológust.
Egyébként én a helyedben igyekeznék kevesebbet gépezni, több időt tölteni valódi társaságban, sportolni valamit, kimozdulni....előbb-utóbb be fog állni egy természetesebb egyensúly...a közömbösség bőven eredhet simán abból, hogy ingerszegény környezetben vagy.
Valóban nem könnyű, rendszeres sport esetleg?
Ez több szempontból segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!