Szerintetek mit kéne tennem?
1. Anyáddal és apáddal is szakítsd meg a kapcsolatot!
2. Keress másik munkát! Tudom, ez nem könnyű feladat.
Vegyél új kártyát új számmal! Elvileg a pénzt át lehet tetetni egyikről a másikra. Ha pedig jönnek, nem engeded be őket. Ha zaklatnak, kiabálnak az ablakod alatt, kihívod rájuk a rendőrséget.
Mégis te mit gondolsz magadról? Ennyire sem tartod magad? Apádnak szexre kellesz, anyádnak meg ingyen munkaerőnek. Legyen önbizalmad, tartásod!
Szégyen a futás, de nagyon is hasznos főleg, ha az múlik rajta, lehet-e valaha is normális életed és önbizalmad. Csak tőled függ, meg mered-e lépni az egyetlen dolgot, ami lehetséges, hogy normális életet élhess, ez pedig a következő lépésekből áll:
1) felpakolni a cókmókod, és lelépni, AZONNAL, lehetőleg másik városba, ahol nincsenek kapcsolatai ezeknek a... szülőknek semmiképp sem nevezném őket, aminek meg hívnám, azért letiltanának innen, na...
2) új szám, lehetőleg titkos
3) az csak egy munka, bárkikor ott lehet hagyni! Nem kifogás, a helyedben amint lehetőségem lett volna rá, azonnal megtettem volna, és egy vasat sem fogadnék el tőlük (jegyzem: meg is tettem 3 évvel ezelőtt, mert volt annyi önérzetem, hogy ne hagyjam tovább, amit műveltek velem)
A kezdetek nehezek, mint annak a rendje, de idővel helyre rázódhatsz, de ennek egyetlen feltétele van: hogy legyen elég akaraterőd.
Azt mondják, a büszkeség az egyetlen, amit nem lehet elvenni az embertől, ezért is vigyáztam rá mindig. De, ahogy látom, tőled már azt is elvették, ezért kell ezt is újra felépítened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!