Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántam, amit a páromnak...

Megbántam, amit a páromnak írtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szombaton lett volna az évfordulónk,de ő inkább a haverjaival ment szülinapot ünnepelni,ráadásul én még beteg is voltam tegnap,de lelkiismeretfurdalás nélkül elment. Kérdeztem még szombaton,mérgesen,hogy akkor a vasárnapot sem töltjük együtt,nem jön el,erre azt mondta,ha akarom eljöhet.Akarom? Mondtam,hogy nekem mindegy. Hát nem is jött,de mégcsak fel sem hívott és egy üzenetet sem írt. Én meg mérgemben írtam neki facebookon,hogy álljon már végre a sarkára és döntse el,mit akar tőlem és ettől a kapcsolattól,és legyen végre férfi és döntsön,mert nekem az,hogy elhanyagol nagyon nem jó. Egyébként jegyben járunk már.

Aztán a dühöm alábbhagyott,bár még haragszom,de megbántam,hogy ilyen nyers voltam vele. De bocsánatot kérni,meg mentegetőzni nem akarok,mert jogosan akadtam ki.

Mit gondoltok? Nagy álmom,hogy túrázgatunk,kirándulunk,elmegyünk egy hangulatos kis élményfürdőbe,együtt vagyunk...De ezek csak álmok,mert mindig azt mondja,hogy neki nincs fantáziája,találjak ki én programot,szervezzem meg és megyünk.De ha megszervezek valamit akkor érdekes módon mindig közbejön neki,valami halaszthatatlan. Nem akarok dobni,mert az első problémánál megfutamodni szerintem gyávaság. De tény,hogy nekem több kell ennél.Szeretnék kimozdulni,vele!

Vélemények?

2012. nov. 19. 02:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Valahogy pedig rá kell venned, hogy reálisan lássa a dolgokat. Párkapcsolatban csöppet sem normális az, hogy egy hétig hozzád se szól. De az sem, ha egy napig...
2012. nov. 19. 15:08
 22/28 anonim ***** válasza:
...és az sem, ha nem lehet vele higgadtan, nyugodtan megbeszélni, mi a gond. Hogy akartok így jövőt tervezni? Ha összeházasodtok, lesz gyerek, csőstül jönnek majd a konfliktushelyzetek, akár párkapcsoalti, akár gyereknevelés terén... Azt hogy fogjátok kezelni így?!
2012. nov. 19. 15:10
 23/28 anonim ***** válasza:

"Nem tudom,ő elvan úgy akár egy hétig is,hogy nem ír,nem hív fel,mert biztos semmi bajom."

Ha ki is békültök, én azért tanácsolnék valamit, nem tudom, mennyire kivitelezhető: ha lehet, ne házasodjatok ti össze addig, amíg nem éltek együtt huzamosabb ideig! Nem azért, de ha szeret napokra, vagy akár egy hétre eltűnni előled, hogy fogja bírni az együttélést? Ezt jó lenne kideríteni, mert ha ilyen típus, akkor hidd el, nem lesz szép életed mellette. Pláne, ha gyereketek is lesz. Még te is nyűg vagy neki hosszútávon, szabadulna tőled, menne a haverokkal nem hogy minden adandó alkalommal, hanem mindig. Hát ha még ott lesz majd a gyerek (már ha akartok családot). De még ha nem is lesz gyerek egyelőre, akkor is ilyen típusú emberrel hogy éltek majd együtt, mikor így is alig akar veled együtt időt tölteni?

2012. nov. 19. 15:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Az évfordulótok van, beteg is vagy, ő meg inkább elmegy a haver szülinapjára, aztán mikor kiderül, hogy ezzel megbántott, egy hétig nem is áll veled szóba, de amúgy is van, hogy fel sem hív egy hétig, nem érdekli mi van veled, és te azt mondod, hogy szeret ő téged! Ne haragudj, de nem vagy te egy kicsit naív?
2012. nov. 19. 15:54
 25/28 A kérdező kommentje:

Na most ezt a haverozás dolgot ne úgy képzeljétek el hogy minden hétvégén.Mert van hogy hónapok telnek el és nem megy.Tehát ez nem minden hétvégére szól. Lehet,hogy naív vagyok,de megbeszélés nélkül nem akarok kiugrani egy kapcsolatból.Amúgy gyereket nem tervezek és ő sem vágyik rá,elfogadja,hogy én nem szeretnék.És most lehet emiatt engem is kritizálni,de ez már évek óta eldöntött tény bennem.

Majd leülök vele és beszélünk.Ha tudunk. Bár kétlem,de majd valami csak lesz.De tudom,ha nagyon unom a dolgot már akkor úgyis lépek!

2012. nov. 19. 16:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Akkor sok szerencsét! Remélem, minden úgy alakul, ahogy a legjobb nektek! :)
2012. nov. 19. 16:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Én is remélem!
2012. nov. 19. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Hát én piszkosul unnám magam egész életemben egy olyan pasi mellett, akivel semmit nem tudok együtt csinálni, amit szeretek, főleg ha még gyerek sincs...
2012. nov. 20. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!