Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy dologban a páromnak. Hogy nem beszéltem egy pasival és közben igen, de bevallottam magamtól, és nagyon megbántam. Azt mondja nem tudja hogy mit gondoljon. Hogyan tehetném jóvá? Vagy mit csináljak hogy megbocsásson? Nagyon megbántam.

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Micsoda hatalmas probléma... beszélsz egy másik emberrel. Tudod ez a társadalmunk sajátja, ilyenen nem szokás kibukni.
2008. szept. 15. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
igen,csakhogy az a pali hajt rám és a barátomnak azt mondtam h letöröltem őt msnről,mert tudtam h ezt várná...és neki az esik szarul h hazudtam és h kitöröltem a naplózást...
2008. szept. 15. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
uhh én is jártam hasonlóan. tényleg nem beszélek már a sráccal de mindig a fejemhez vágja. ha szereted a párpd tényleg töröld a srácot, barátodtól meg kérj bocsánatot, és mondd, h nem csinálsz töbebt ilyet
2008. szept. 15. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem neked van okod szégyenkezni,hogy beszéltél valakivel. Ha nem csaltad meg a párodat és nem adtad a lovat a másik pasi alá,akkor bíznia kéne benned annyira a párodnak,hogy nélküle is el tudod ezt a dolgot simítani. ahhoz joga nincs,hogy az msn naplót olvasgassa - max megkérdezheti,hogy mit beszéltetek és elmondhatod neki,ha van kedved.én már hosszú évek óta élek kapcsolatban,és biztos vagyok benne,hogy a bizalmatlankodás nem vezet jóra.
2008. szept. 15. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék, valójában mitől is van bűntudatod? Azért, mert hazudtál? Vagy: azért hazudtál, mert tetszik neked az a másik pasi?

Elsősorban ÖNMAGADHOZ legyél őszinte, ez a legfontosabb!

2008. szept. 15. 22:12
 6/7 A kérdező kommentje:
azért hazudtam,mert a pasi nagyon nyomult...és jó ha elismerik h szép vagyok,meg kellenék nekik..de tényleg hárítottam a közeledését,ha olyat írt,mondtam neki h fejezze be rögtön...jófej volt velem és elismert...de tudtam hha a barátom tudná h beszélek vele,rosszul esne neki,mégha nem is mutatja ki..
2008. szept. 16. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha féltékeny, gondolod segít ha hazudsz? Szerintem nagy hibát követtél el. Hogy bízzon benned így a barátod? Ezzel sajnos csak erősítetted a gyanút, hogy hátha van valami (még ha tudja is hogy nincs, mégis ott a hátha)... Ezek után vagy tényleg nem beszélsz többet a nyomulós pasival, vagy pl. csak úgy ha a barátod ott van és figyelemmel követi a beszélgetést... Most újra meg kell küzdened a bizalmáért.

Azoknak akik szerint a kérdező pasija a hülye bunkó, mert mi az hogy a lány nem beszélhet valakivel: Csak én vettem észre hogy szó sincs eltiltásról sehol? Csak arról hogy a srác nem örült a dolognak. Arra gondoltatok hogy egyszerűen észrevette a mi drága kérdezőnk ezt, vagy csak beszélt róla a barátja? És arra hogy nem kellett volna hazudni, hanem megbeszélni, mint azt egy kapcsolatban javallott?

2008. szept. 16. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!