Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam egy dologban a páromnak. Hogy nem beszéltem egy pasival és közben igen, de bevallottam magamtól, és nagyon megbántam. Azt mondja nem tudja hogy mit gondoljon. Hogyan tehetném jóvá? Vagy mit csináljak hogy megbocsásson? Nagyon megbántam.
Kíváncsi lennék, valójában mitől is van bűntudatod? Azért, mert hazudtál? Vagy: azért hazudtál, mert tetszik neked az a másik pasi?
Elsősorban ÖNMAGADHOZ legyél őszinte, ez a legfontosabb!
Ha féltékeny, gondolod segít ha hazudsz? Szerintem nagy hibát követtél el. Hogy bízzon benned így a barátod? Ezzel sajnos csak erősítetted a gyanút, hogy hátha van valami (még ha tudja is hogy nincs, mégis ott a hátha)... Ezek után vagy tényleg nem beszélsz többet a nyomulós pasival, vagy pl. csak úgy ha a barátod ott van és figyelemmel követi a beszélgetést... Most újra meg kell küzdened a bizalmáért.
Azoknak akik szerint a kérdező pasija a hülye bunkó, mert mi az hogy a lány nem beszélhet valakivel: Csak én vettem észre hogy szó sincs eltiltásról sehol? Csak arról hogy a srác nem örült a dolognak. Arra gondoltatok hogy egyszerűen észrevette a mi drága kérdezőnk ezt, vagy csak beszélt róla a barátja? És arra hogy nem kellett volna hazudni, hanem megbeszélni, mint azt egy kapcsolatban javallott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!