Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam egy lánynak, hogy többet akarok, azóta ingerülten reagál vagy sehogy. Barátnak se kellek. Ez miért van?
Szerintem csak szokatlan neki a helyzet, mert lehet hogy ő abszolút nem számított rá, hogy te többet érzel. Beszéld meg vele, hogy elfogadod, hogy csak barátok maradtok, de akkor tényleg legyetek azok. Ja és tapasztalat-engem ejtett a csaj. Azóta bemutatott egy másik lánynak, 3 hónapja vagyunk együtt:)
16/f
egyet értek azzal, hogy nem tudja ezt kezelni, mint ahogy másik 1000 lány sem....
De jobb h túl vagy rajta! Gondolom már jó hossssszúúú ideje kering benned ez a probléma....
Megijedt, mert fél h akkor ráakaszkodnál és nem akar komoly kapcsolatot.
CSAK! Ezt már nem képes így megmondani....annyira azért nem értelmes ő sem.
Velem még nem történt ilyen, de belegondolva, én is ideges lennék... Folyton az járna a fejemben, hogy szeretlek úgy mint barátot, de te mivel többet érzel, biztos nagyon szenvedsz, ezért (önkéntelenül) is megpróbálnálak elhidegíteni magamtól, a saját érdekedben... persze ha lenne annyi lélekjelenlétem, illetve olyan ismerősöm, én is keresnék neked magam helyett valaki mást...
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!