Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam egy lánynak, hogy többet akarok, azóta ingerülten reagál vagy sehogy. Barátnak se kellek. Ez miért van?
Mert ilyenkor nincs jó megoldás! Hányszor jártam így pasikkal! Ha úgy utasítottam vissza az illetőt, hogy sajnos én nem tudom viszonozni az érzéseit, de attól még természetesen maradhatunk barátok és később lett egy kapcsolatom, akkor azért haragudott meg rám az illető, mert szerinte hitegettem, ha meg úgy utasítottam vissza, hogy jó, akkor nehogy hamis reményekbe ringassa magát, fájó szívvel, de a barátságnak is véget vetettem, akkor meg bunkó voltam, mert nem értékeltem a barátságunkat.
Az a véleményem, hogy akármilyen rosszul is esik most neked a lány viselkedése, te jársz jobban így, mert amíg nap-mint-nap találkoztok, barátkoztok, addig nem tudod elfelejteni az érzéseidet iránta, így talán hamarabb túljutsz rajta, még ha fájdalmasabb is és tovább tudsz lépni. Esetleg hamarabb észreveszel így olyan lányokat, akik tudnának szeretni.
igen....
így már jártam én is 2x..lánnyal. és megtanultam, hogy:
ami barátság volt hosszú ideig ----> majd szerelem ----> majd barátság....EZ NEM Működik.
Vagy csak barátság vagy szerelem, de szerelem után nincs barátság ha csak 1 részről igaz az h szereti a másikat jobban....
Ha egy pár voltak és mind a 2-en szerették a másikat akkor abbol még megmaradhat a barátság de az más tészta.
egyébként sem találkozgattunk volna. Évfolyamtársam volt, és már végeztünk.
Szivből sajnálom, hogy úgy érzed, nincs jó megoldás, mert rosszúl jártál velük, DE ez már a pasi magánbaja! Részemről mi lett volna? (egyszer már "eltünt az életemből" egy rövid időre, csak 2 napig voltam rosszul emiatt). Elfogadtam volna, megmarad szép emléknek. Elfogadom, és nem csesztetem. Lehet hogy te nem igy érzed, de vannak "érett" pasik is. Elmondom mivan, és ez a nagy teher lekerül rólam. A tükörbe nézhetek bátran, mert bátor voltam.
Igy azonban a tüske bennmaradt és elfertőződött. Ha szembe jönne velem az utcán, keresztülnéznék rajta.
27 éves vagyok érettnek hiszem magam...:)
még 21-22 éves voltam mikor így jártam, de túl akartam lenni rajta hogy elmondom a lánynak, mert nekem a barátság nem volt elég és ugy voltam vele h inkább ne legyen semmi, de ez így nem jó! szóval egy idő után már nehéz volt játszani azt, hogy mosolyogsz és barátok vagytok haverok....
csak reménykedtem h normális választ kapok majd h ok akkor inkább semmi se legyen...persze tudom h ez a lánynak sem könnyű de jobb egy egyenes válasz!!
na mindegy az akkor volt!
22:42
Talán nem is az értettségen múlik. Egy negyvenegy éves férfi például nem hinném, hogy éppen a második gyerekkorát élné, vagy egy harminchat, esetleg egy huszonhat éves.
Mindannyian érett, felelősségteljes felnőtteknek tűntek hónapokig, évekig, mégis úgy reagáltak, ahogy reagáltak.
De nem is az én tapasztalatom a lényeg, nem is mondom, hogy előbb-utóbb te is így reagáltál volna.
Viszont akárhogy is fáj, a lány most ezzel utat nyitott neked az újrakezdés irányába.
Amíg ragaszkodsz hozzá, még ha tisztázza is, hogy csak barátként tekint rád, addig nagyon kevés a valószínűsége, hogy ki tudsz építeni kapcsolatot valaki mással.
épp ezt akarom elmagyarázni.
Nem könyörögnék, nem küldözgetnék leveleket, rózsákat.
Jó esetleg félévenként jó lett volna találkozgatni, mondjuk...
Csak annyit szerettem volna elmondani, hogy mit érzek, élőben és nem levélben. Csak neki nem volt ideje.
Remélem valami olyan pasit fog ki, aki kihasználja, nem szereti, megcsalja, és akkor majd lehet lelkifurdalása, hog miért kellett a másiknak igy fájdalmat okoznia.
ne várd...lehet h neki is az ilyen bunkó köcsögök jönnek be akik kihasználják majd eldobják és újra megk*rják!
aztán majd sír utána, h jajj milyen szemét volt velem, de megint visszafogadja és pár hónap után megint pápá.....ez kell manapság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!