Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam egy lánynak, hogy többet akarok, azóta ingerülten reagál vagy sehogy. Barátnak se kellek. Ez miért van?
05-18 22:49
Sajnálom, de úgy látszik, mégsem vagy elég tapasztalt, vagy csak én értettelek félre, mert ezzel a kijelentéseddel egy újabb tévhitet erősítesz, úgyhogy hozzátenném, hogy igen, van barátság szerelem után, de csak akkor, ha már mindkét fél barátként tud gondolni a másikra. Amíg az egyik többet érez, addig az a barátság nem tud barátságként működni.
Ezt a helyzetet sokszor nehezen kezelik az emberek. Ilyenkor talán a legjobb lenne közös megegyezéssel, barátságban elválni és nem keresni egymást egy jó darabig, még a szerelmes fél lelke lecsillapszik. Mert hiába is mondod, nem megoldás, ha azt mondom a belém szerelmesnek: én nem szeretlek, de gyere, sírd ki magad a vállamon, majd megvigasztallak. Ez a legkevésbé sem segítség, még ha első látásra annak is tűnik.
Ilyenkor inkább más, kívülálló barátok és családtagok tudnak segíteni közvetlenül. Akibe szerelmes az illető, az azzal segít a legtöbbet, ha eltávolodik egy időre.
Nem így kéne persze, nem haraggal, összeveszéssel, hanem egy mindent tisztázó beszélgetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!