Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevallottam egy lánynak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam egy lánynak, hogy többet akarok, azóta ingerülten reagál vagy sehogy. Barátnak se kellek. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Illetve miért kellett igy lennie? Csak azért mert többet akarok és ő nem, már puff nem ismerjük egymást? Azelőtt közös bevásárlásaink voltak, mindenben egyetértettünk stb. Szivtelen? Vagy csak nem tudja kezelni a helyzetet?
2011. máj. 18. 22:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen helyzetet én is nagyon nehezen tudom kezelni,és nem is értem hogy mi ennek az oka.Ha észre veszem hogy valaki többet szeretne én meg nem szeretnék tölle semmit akkor igyekszek nem hozza szollni,talán igy probáljuk elérni azt hogy kiszeressen az illető belöllünk
2011. máj. 21. 12:05
 22/23 anonim ***** válasza:

05-18 22:49

Sajnálom, de úgy látszik, mégsem vagy elég tapasztalt, vagy csak én értettelek félre, mert ezzel a kijelentéseddel egy újabb tévhitet erősítesz, úgyhogy hozzátenném, hogy igen, van barátság szerelem után, de csak akkor, ha már mindkét fél barátként tud gondolni a másikra. Amíg az egyik többet érez, addig az a barátság nem tud barátságként működni.

Ezt a helyzetet sokszor nehezen kezelik az emberek. Ilyenkor talán a legjobb lenne közös megegyezéssel, barátságban elválni és nem keresni egymást egy jó darabig, még a szerelmes fél lelke lecsillapszik. Mert hiába is mondod, nem megoldás, ha azt mondom a belém szerelmesnek: én nem szeretlek, de gyere, sírd ki magad a vállamon, majd megvigasztallak. Ez a legkevésbé sem segítség, még ha első látásra annak is tűnik.

Ilyenkor inkább más, kívülálló barátok és családtagok tudnak segíteni közvetlenül. Akibe szerelmes az illető, az azzal segít a legtöbbet, ha eltávolodik egy időre.

Nem így kéne persze, nem haraggal, összeveszéssel, hanem egy mindent tisztázó beszélgetés után.

2011. máj. 22. 01:02
 23/23 anonim válasza:
Lehet, hogy te is bejössz neki csak most nem tudja kezelni a helyzetet. Velem is ez volt. Amikor a fiú túlságosan érdeklődött akkor zavarba voltam, főleg mások előtt, és ezért ingerülten válaszoltam neki. És ő is azt hitte, hoyg vmi bajom van. Pedig nekem nagyon is tetszett. Sztem kérdezz rá.
2011. jún. 1. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!