Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek h túl sok leszek a...

Félek h túl sok leszek a páromnak?

Figyelt kérdés
Elég rajongó típus vagyok.ha szeretek valakit bármit megtennék érte. Azt vettem észre h a pasiknak ijesztő ha valaki így szeret. H maradjak titokzatos?h érdekes maradjak és meg ne fojtsam?
2012. okt. 24. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberfüggő. Vannak, akiknek ijesztő, vagy úgy érzik, megfojtja a másik a szeretetével, vannak, akik kifejezetten igénylik. A párom inkább olyan típus, hogy ő is rajong értem és jólesik neki, hogy én is érte. Próbáld kiismerni a párodat, hogy ő milyen. Lehet, hosszabb idő kell hozzá, mert a férfiak általában az elején visszafogottabbak, később nyílnak meg.
2012. okt. 24. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nincs rosszabb, mint egy jégcsap nő vagy egy olyan, aki mindig titokzatoskodik. Azt nem mondom, hogy hülyét kell csinálnod magadból előtte, de nekem pl. igenis nagyon jól esik, ha a párom őszintén kimutatja, hogy szeret.
2012. okt. 24. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ne hivogasd állandóan,ne uzenj neki állandóan,ne mondogasd folyton,h mennyire szereted..Nem kell "titokzatosnak meg jegcsapnak lenni",csak hagyni neki is teret,szabadságot..Pl ne hisztizz be,ha ő nélküled is csinálna programokat,nem folyton csak veled lenne..

én nő vagyok,de azoktól a sracoktol,akik így viselkedtek velem menekultem igen rövid időn belül..

2012. okt. 24. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha két ember nagyon és őszintén szereti egymást, akkor nem tudnak betelni egymással. Ha az egyik szerelme sokkal erősebb, mint a másiké, akkor fennáll ez a veszély. Sokszor a másik észleli a túlzott szeretetet, és passzivitásba megy át, mert úgy érzi, neki már nem kell tennie a másikért.

Hogy fog történni nálatok? Majd az idő eldönti.

2012. okt. 24. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak hagyj neki teret, mert az szokott ijesztő lenni, ha nem hagysz, nem pedig az, ha szeretsz és rajongsz.

Figyeld a párod reakcióit, jelezni fogja, ha soknak érez téged.

2012. okt. 24. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ettől féltem (pedig én nem is vagyok az a nagyon egymás szájában lógó típus), hogy túl sok leszek, bújós-ölelgetős típus vagyok... de a barátom imádja... legalábbis az állítása szerint :D. Tehát add magad... ha a párod ezt nem bírja, akkor valószínűleg nem is jó helyen keresgélsz, mert ha szeret, akkor az alapvető tulajdonságaidtól nem fog elmenekülni.
2012. okt. 24. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

a pasik tényleg azt szeretik, ha hódíthatnak. én meghagyom ezt neki, hagy örüljön, hagy tegyen boldoggá :)

javaslom neked is.

2012. okt. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!