Az unokanővérem (38 éves) jobb helyzetben van, mert gyereke lesz?
Figyelt kérdés
35 volt mikor összeházasodott a párjával, most jön náluk a baba, 6 hónapos terhes. Folyton azzal jön hogy milyen jó a terhesség, meg hogy milyen szerencsés a férjével, az anyósa is meg az anyja is a kegyeit lesik hogy mit kíván stb. Nekem se párom, se munkám, anyám nem él...Sőt sokszor "bepánikolok", hogy szalad az idő, és mi lesz ha nem sikerül semmi...2012. nov. 15. 19:34
11/15 anonim válasza:
23 évesen durva, hogy itt tartanak egyesek. Mármint hogy ez a normális. Ennyi idősen még tanulni, dolgozni kéne, bulizni, nem azon agyalni, hogy jegyezzenek már el, meg jöjjön a gyerek. Még félig te is az vagy.
12/15 anonim válasza:
Anyám 40 évesen szült, most közelít a hetvenhez, de csak annyira van meglógva kissé a hasa, amit a kora indokol. Gyerekkoromból kifejezetten lapos hasra emlékszem.
13/15 anonim válasza:
Szia. Ne "irigyeld" hanem örülj neki, hogy boldog és megkapta amire vágyott. Én 28 éves vagyok van egy csodás férjem, viszont a baba nem akar összejönni. Ettől függetlenül örülök ha másoknak babája születik, örülök mások örömének, Te még csak 23 éves vagy rengeteg időd van :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem te csak arra vagy irigy, hogy mindenki vele foglalkozik...
15/15 anonim válasza:
Hát én örülnék a helyedben, hogy a 40-hez közel járó rokonom végre révbe ért. Azért 30-on felül nincs már olyan egyszerű helyzetben egy nő családalapítás szempontjából, főleg ha még párja sincsen. 23 éves vagy, még rettentő fiatal. Ha azt mondod, hogy 30+ vagy és semmi, akkor még megértenélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!