Mikor lesz ez jobb?
No, hát akkor legközelebb talán már nem mész bele valamibe, amiről tudod, hogy nem szabad.
Egyébként meg minden ilyen elmúlik.
Ha 15 év után elhagyott/meghalt volna a férjed, akkor azt mondom, hogy talán sose lesz jobb, de azért egy pár hetes kapcsolat... Ez sokkal inkább csak kapcsolatfüggés, mint szerelem vagy szeretet, kötődés...
Nagyon utáltam ezt hallani, de igaz.
Az ilyen sebeket csak az idő tudja begyógyitani.
És az az igazság minnél többet rágódsz rajta, annál több időre van szügséged.
Próbálj meg tovább lépni mihamarabb.
És soha ne kezdj úgy kapcsolatba, ha lelkileg kivagy. Mert akkor nem tudsz mérlegelni, hogy igazán ő kell vagy csak valaki.
Találd meg az utad. Először magadban tegyél rendet.
Csak azzal foglalkozz ami boldoggá tesz, olyan emberekkel vedd körül magad akik mosolyt csalnak az arcodra.
Hidd el igy "gyorsabban" telik az idő.
Sok sikert és fel a fejjel.
Nem tudom, én a kutyaharapást mindig szőrével gyógyítottam. De akkor, és CSAK AKKOR, ha éreztem, hogy "erősen alakulnak" az érzelmek az új ember felé.
Én nem vagyok az a fajta, aki hetekig csokit zabálva sír a kanapén, és gyászolja a régi kapcsolatot. Minek tegyem? Attól visszajönni nem fog, ráadásul elhízok a sok csokitól... :)
(Összesen 7 kapcsolatom volt, egy kivételével 2-4 év közötti időtartamra szólt. Az egy kivétel a mostanim, akivel 1,5 éve vagyok együtt. Szünetek terén pedig maximum fél évet vártam, általában 2-4 hét szokott eltelni.)
Lehet nyugodtan lepontozni, de a várás nekem még nem hozott semmi jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!