Unokanővérem megkért hogy az esküvőjén legyek én a videós (szóval vegyem fel az egészet), tudnátook adni tanácsot vagy linkelni oldalakat, hogy ilyenkor mikre kell figyelni, hogy minnél jobb legyen?
Voltam egy esküvőn, ahol "hivatásos" videós volt felbérelve és a legjobb pillanatok alatt a kamerája előtt táncoló 8-10 éves gyerekeket filmezte vagy fél órán keresztűl. Borzasztó volt!!!
A gyerekek aranyosak, de ez nem az ő napjuk. Mindenképpen legyen rajta a boldogító igen (sőt IGEN) kimondása, az anyakönyv aláírása (hogy később ne lehessen letagadni :-)) mind a házasulandók, mind a tanúk részéről.
A vacsorán Legyen látható a dekoráció, a menű és a vendégsereg (hogy az emlékek fakulásakor felidézhető legyen. A tánc, különös tekintettel a kiemelkedőekre (asztalon táncolás, Király L. Norbi féle különcség, stb...) Ha lesznek játékok, akkor azok is. Mennyasszony (vagy vőlegény) elrablása. Ha van vőfély, akkor a dumáját mindenképpen rögzítsd, Mennyasszonytánc, lehetőség szerin úgy, hogy látható legyen amikor a tánc előtt a kosárba kerül a pénz, boríték.
És nem utolsó sorban a nászéjszaka amit majd küldj el nekem priviben :-D
Tehát mindent ami emlékezetes lehet azt vedd fel.
Amire még figyelj, hogy ne kapkodd a kamerát, egyik helyszínről a másikra, de ne is hagyd órákon keresztűl egy ponton.
És csak halkan mondom, hogy a kéréstől függetlenűl, te itt vendég vagy, tehát nyugodtan üllj le kajálni, menj táncolni, és addig add oda a kamerát valaki másnak aki helyettesít amíg TE is jól érzed magadat. Így legalább teljes lesz a felvételen látható vendégsereglet, hiszen ha állandóan nálad a felvelő, te nem látszol rajta.
Sok sikert!
Az előző vagyok és szerintem az ötleted nagyon jó!
Hogy illik-e? Hát természetesen illik és úgy gondolom, hogy akiket meghívtak, azok is nagyon jó ötletnek fogják tartani és boldogan fognak "legyetek boldogok örökké" üzeneteket rámondani a felvételre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!