Újrakezdenétek a volt férjetekkel ha közös gyereketek van? Vagy nem szabad kockáztatni, összezavarni?
Objektív véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert kicsit tanácstalan vagyok.
Elég fiatalok (17) voltunk mindketten mikor összejöttünk, tíz év múlva vállaltunk gyereket, és utána elkezdett megromlani a kapcsolatunk. Sokat veszekedtünk, próbáltuk megoldani, de végül már minden semmiségért ordítoztunk jobbnak láttuk ha nem így nő fel a gyerekünk (én így nőttem, nem akartam ezt a gyerekemnek) 4 éve váltunk el a kicsi három éves korában. Szóval ő így szokta meg, egyébként közösen neveljük, az apa is kb. ugyanannyit van vele mint én. Nyáron elég sokat voltunk közösen is együtt. És újraindult mindkettőnkben valami. Közben sikerült tisztázni körülbelül mi volt a gond. De még így is félek újrakezdeni vele. Mi van ha nem jön össze hogyan magyaráznánk el egy kisiskolásnak hogy egyik percben külön vagyunk, a másikban együtt, harmadikban ismét külön. Persze nem akarunk ajtóstól rontani a házba, rögtön összeköltözni újra és játszani a nagy boldog családot, de hiába leszünk el egy ideig együtt ha ismét együtt lakunk akkor derül ki, hogy tényleg meg tudjuk/megtudtuk e oldani a régi dolgokat. Szabad a gyerek mellett próbálkoznunk?
Én újrakezdeném a helyedben:)ha szeretitek egymást és meg tudtátok beszélni a problémákat,akkor inkább ő, mint egy idegen.Mégiscsak a gyerekeid apja, senki nem fogja őket nála jobban szeretni,ezt tapasztalatból mondom.
Én is most hasonló helyzetben vagyok,8 év házasság után 5 éve váltunk el,és most jutottunk el oda hogy őszintén beszéljünk a problémákról. És rájöttünk, hogy még mindig vannak érzéseink,mai napig szokott rólam álmodni, és hiányzom neki.Annak idején hatalmas szerelem volt a miénk,csak elszúrtuk:( Össze is jöttünk, de nálunk van egy nagy probléma,együtt él egy nővel,és van egy 2 éves gyerekük, meg 15 milliós adosságuk.Nekünk is van 2 közös gyerekünk.Azt mondja nem tudja otthagyni, meg hát azért őt is szereti.Most nem tudom mi lesz...de ha nálatok nincs ilyen probléma, szerintem ne habozz,ha elszalasztod, később bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!