Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ti újrakezdenétek?
Figyelt kérdés
Több évig voltunk együtt a barátommal,2hete szakítottam vele,mert sok volt a veszekedés.Ő győzködött,hogy folytassuk,de nem mentem bele.Most ott tartunk,hogy hiányzunk egymásnak,és szeretnénk újra megpróbálni,de kiderült,hogy ő a szakítás után 5nappal találkozott egy lánnyal.Összesen 3x találkoztak,természetesen a barátom kezdeményezett,és kétszer meg is csókolta.Azt mondta azért csinálta,mert szeretetre volt szüksége,és azóta már megmondta neki,hogy nem akar tőle semmit,de bizonyítani természetesen nem tudja.Mivel ez engem zavar,megkértem,hogy törölje az ismerősei közül,ezzel is bizonyítva,hogy tényleg nem érdekli.Nemet mondott.Ezen nagyon kiakadtam,megmondtam neki,hogy akkor ennyi.Ekkor persze azt mondta,hogy csak poén volt,és természetesen letörli a kedvemért.Ezt tegnap ígérte,de még mindig nem tette meg...Nem tudom mit csináljak,mert szerintem nem normális,hogy a szakítás után pár nappal már mással találkozgat,miközben elvileg engem szeret.Ti megbocsátanátok?Én is ismerem a lányt.Szerintetek megkérdezzem tőle,hogy mi volt pontosan,vagy azzal csak megaláznám magam?Kort és nemet is légyszi.2012. jún. 21. 19:26
1/3 anonim válasza:
több év nem múlik el nyomtalanúl. Egy pasinál 5 nappal később simán elképzelhető h már más lánnyal smárol, de ha egy ilyen egyszerű kérést nem teljesít kár tovább strapálnod magad. A személyisége nem változott meg pár hét alatt így a korábbi problémák újra felszínre fognak kerülni. Lépj tovább. 35 F
2/3 Hanariko válasza:
ha úgyérzed megkérdezheted a lányt is, de én tuti nem kezdeném újra... elég kétszínű a volt barátod vagy nem is tudom mi a legjobb szó erre.
3/3 anonim válasza:
Biztos ismeri a mondást: Kutyaharapást szőrével. Nincs jogod kiakadni rajta, te szakítottál vele.
Azzal nem tudom mit bizonyít ha letörli az ismerősei közül. Gondolod a száma nincs meg neki? Gyerekes ez az ismerőstörlősdi.
Én azt mondanám ne békülj ki vele, de nem a fentiek miatt. Ha sokat veszekedtetek, akkor gondoljátok, hogy most más lesz? Max egy pár hétig. Utána kezdődik elölről. Persze hogy hiányoztok egymásnak, évekig együtt voltatok, MEGSZOKTÁTOK egymás társaságát. A szart is könnyű megszokni ám, ne legyetek társfüggők. Várnék én még egy-két hónapot azzal a béküléssel. Ha tényleg szeretitek egymást akkor ez annyi idő alatt egyértelműen ki fog derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!