Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan élitek meg, ha exetek egy idő után öngyilkos lenne mert szakítottatok vele?
Én őszintén hiszem, hogy lesz.rnám. Ez egy sunyi, alattomos, mocsok érzelmi zsarolós módszer, ami talán a kislányoknál meg a labilis idegzetű nőknél válik be.
Bár nem tartom valószínűnek, hogy valaha is összejönnék olyan szerencsétlen sráccal, akinek annyi az össz képessége, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik, de ha mégis, hát mondanám, hogy hajrá. Valszeg annyira felháborítaná a közönyöm, hogy ki is ábrándulna belőlem.
Bár a kérdés nem erről szólt, ha nem is szólna róla, csak öngyilkos lenne, meg már mit csináljak vele? Elég hülye döntés lenne... És ha túlléptem, sajnos nem tudnám sajnálni, miattam aztán senkinek nem érdemes öngyilkosnak lennie.
21L
Na megálljon a fáklyás menet. Hülyeségeket ne csináljál jó?
Amúgymeg ha jól értem, te itt azon kivül hogy kicsinálod magad (egészségedre) még tönkre is tennéd valakinek az életét akit szerettél. Ebben hol a logika?
Amúgy csaj helyébe, ha ilyennel fenyegetőzne az illető, jól pofánvágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!