Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már szét kapcsolatot?
Igen, és leliismeretfurdalásom volt!!
De mivel olyan nagy a szívem, ezért hagytam őt,h visszataláljon a régihez!
Egyetértek, akiket szét lehet szedni, azok nem is valók egymáshoz, de akit mástól szedek el, azt én sem tartanám meg, mert sose bíznék meg benne.
Amúgy engem már csalt meg barátnőm, amikor külföldön melóztam, hogy megteremtsem a közös életünk alapjait.
De beláttam, hogy jobb ez így, nem való hozzám egy ilyen nő, aki 2 héttel kiutazásom után összeszűri a levet egy ismerősével. Még az a jó, hogy kiderült, nem tudtak átverni és szakítottam vele elég keményen.
Nem vetemednék ilyesmire soha tudatosan.
Az pedig nem érv, hogy ha egy kapcsolat normálisan működik, akkor nem lehet tönkretenni. Vannak bizonyos erkölcsi, társadalmi és emberi normák, amelyeknek minden ember szívében helyet kéne kapniuk. Lehet, hogy valaki vevő lenne rám harmadik félként, bennem akkor is lesz annyi erkölcs, és annyi tartás, hogy ne váljak gusztustalan féreggé a magam szemében. Persze sokan tükörbe tudnak nézni ezek után. Ők megérdemlik azt a belső szegénységet, amit az élettől kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!