Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik, miért akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik, miért akar összezavarni? Ő választott, döntött és nem én.

Figyelt kérdés
Egy ideje már nem működött a több éves kapcsolatunk, a párom elhagyott én meg egyedül maradtam a gyerekkel. Lelépett egy másik nővel. Ennek ellenére haza haza jár, nem mindig a gyerekért. Azt mondja szeret, de szerinte ezek a dolgok amik problémák voltak megmaradnának, azaz nem hajlandó változtatni semmin sem, egyszerűbb lelépni. Tökéletesen jól el van, nincs felelőssége semmire, senkire. De, engem szívat. Tudja, hogy nagyon szeretem és rosszul esik, hogy a nővel van. Olyan dolgokat állít, amik meg sem történtek vagy amik nem igazak. Pl. Bement a városba a főbérlőnkhöz, nekem azt mondta a nővel. Ezen összekaptunk. A főbérlőm este hívott hogy nem mondta vissza az albérletet, csak annyit mondott, hogy lehet hogy vissza fogja, számítsanak rá. Egymaga volt teljesen. Ehhez képest nekem azt mondta vissza mondta a közös lakást és nem egyedül ment be. Ez csak töredéke azoknak, amiket mond. Tudom, hogy hagynom kellene békén, de azt súgja valami, hogy maga sem tudja, hogy mit akar.
2012. jún. 11. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
ennek igy mi értelme van?
2012. jún. 11. 10:50
 2/9 omba ***** válasza:

Ez valami nagyon éretlen, zavaros ember.

Szereted, az egy dolog, de hát mint társ, valaha is "beszámítható" lehet? Nem hinném!

2012. jún. 11. 11:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem tudom mi értelme van, vagy mit akar ezzel elérni?
2012. jún. 11. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyik rokonomra emlékeztet.

39 éves férfi, 3 gyereke van, mind3 más anyától. A második nő, akitől tudtunk össze akart vele költözni egy 20 éves éretlen liba volt, akit valami rosszstílű szórakozóhelyen szedett össze. 1 hónap után összebútoroztak, mert a nő teherbe esett, a másik rokonom naivan segített nekik lakást találni. Elköltöztek abba a lakásba, de a nő elment a gyerekkel, rokonom meg lesz*rta a lakást és eladósodott. Kinn volt külföldön, már az x-edik nővel él együtt. Nulla egzisztencia, normál család nincs, oda megy, ahol kaját és p*n*t talál...

Az ilyenre nem éri meg időt pazarolni, mert soha nem fog benőni a feje lágya.

2012. jún. 11. 13:44
 5/9 omba ***** válasza:

Nem hiszem, hogy el akarna érni bármit is, így adódik. Kijönnek szavak a száján, de ő nem veszi komolyan - te se tedd.

Egyáltalán: zárd ki az életedből, mert különben egész életedben ezen töröd majd a fejed.

2012. jún. 11. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak a tettek a nyomósabbak és fontosabbak, nem a szavak. Ha ne azoknak higyjek, akkor mégis mit csináljak?
2012. jún. 11. 17:06
 7/9 omba ***** válasza:

A tettei nyilván többet számítanak!

Ezekre gondolsz?

"Tökéletesen jól el van, nincs felelőssége semmire, senkire. De, engem szívat. Tudja, hogy nagyon szeretem és rosszul esik, hogy a nővel van".

Nekem ebből alakult ki az a tanácsom, hogy zárd le ezt a dolgot - ez az infantilitás.

2012. jún. 11. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Arra, hogy engem szívat. Azaz szorít, ölel, csókol. És teljes odaadással. Mint amikor mindig is ezt várod. Úgy.
2012. jún. 11. 23:27
 9/9 omba ***** válasza:
Gondolom a másik nőjét is, - végül is a muzulmánoknál simán működik.
2012. jún. 12. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!