Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik, miért akar összezavarni? Ő választott, döntött és nem én.
Ez valami nagyon éretlen, zavaros ember.
Szereted, az egy dolog, de hát mint társ, valaha is "beszámítható" lehet? Nem hinném!
Egyik rokonomra emlékeztet.
39 éves férfi, 3 gyereke van, mind3 más anyától. A második nő, akitől tudtunk össze akart vele költözni egy 20 éves éretlen liba volt, akit valami rosszstílű szórakozóhelyen szedett össze. 1 hónap után összebútoroztak, mert a nő teherbe esett, a másik rokonom naivan segített nekik lakást találni. Elköltöztek abba a lakásba, de a nő elment a gyerekkel, rokonom meg lesz*rta a lakást és eladósodott. Kinn volt külföldön, már az x-edik nővel él együtt. Nulla egzisztencia, normál család nincs, oda megy, ahol kaját és p*n*t talál...
Az ilyenre nem éri meg időt pazarolni, mert soha nem fog benőni a feje lágya.
Nem hiszem, hogy el akarna érni bármit is, így adódik. Kijönnek szavak a száján, de ő nem veszi komolyan - te se tedd.
Egyáltalán: zárd ki az életedből, mert különben egész életedben ezen töröd majd a fejed.
A tettei nyilván többet számítanak!
Ezekre gondolsz?
"Tökéletesen jól el van, nincs felelőssége semmire, senkire. De, engem szívat. Tudja, hogy nagyon szeretem és rosszul esik, hogy a nővel van".
Nekem ebből alakult ki az a tanácsom, hogy zárd le ezt a dolgot - ez az infantilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!