Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újrakezdenétek 2 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdenétek 2 év után ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Az exemmel 2 éve szakítottunk, előtte szintén 2 évet voltunk együtt. Mindketten 26 évesek voltunk mikor megismerkedtünk, én akkor már másfél éve neveltem a 3 éves kishúgom családi okok miatt. A másik felnőtt húgommal éltünk együtt, de ő akkor még nagyon fiatal volt (20 éves) Én vagyok a kicsi gyámja hivatalosan is, és én vagyok az anyapótlék is. Kezdetben nem volt a gyerekkel baja, játszottak, szerette, volt időnk kettőnkre is, mivel ott volt a húgom és még egy bátyám is van aki a barátnőjével bármikor vigyáz rá. A lényeg, hogy ahogy komollyá fordult a kapcsolatunk, összeköltözést terveztünk meg közös életet, az ő terveibe nem fért bele a kishúgom. Anyagiak miatt, saját gyerek stb. Úgy gondolta nevelje inkább a bátyám meg a barátnője, ők úgyis régebben együtt vannak. Mikor mondtam neki, hogy ha már az anyja, apja lepasszolta a gyereket én nem fogom tovább dobni, összevesztünk. És bár utána azt mondta, hogy oké neveljük mi, mégis szakítottunk, mert tudtam, hogy nem gondolja szívből és nem akartam sem a gyereket, sem magam megszívatni a későbbiekben. Most újra kapcsolatba kerültünk véletlen (3 hónapja) és hát alakult valami köztünk. Változtunk mindketten, most azt állítja, hogy nem zavarja már a kishúgom. Elhinnétek, hogy komolyan gondolja, nem lesz gond később pl. gond az hogy csak egy közös gyereket vállalunk. Egyikünk sincs eleresztve anyagilag, tudom mekkora felelősség és elhatározás más gyerekét nevelni, de nálam ez alakult. Azért még szeretnék boldog lenni, de az első mégiscsak a húgom.

2012. szept. 15. 18:25
 1/4 tomaszcool ***** válasza:
Elég rossz helyzetbe kerültél így, hogy neked kell nevelni a húgodat. Ez nagy felelősség és hatalmas teher. Ezt a srácnak nehéz megemésztenie, mivel úgymond "nem kívánt és felesleges terhet" jelent számotokra a kiscsaj. Szerintem elhiheted neki, de majd úgy is bizonyítani fogja azt, hogy valóban így gondolja-e.
2012. szept. 15. 18:29
 2/4 tomaszcool ***** válasza:
...jah és hogy válaszoljak a kérdésre, Igen újrakezdeném.
2012. szept. 15. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor most kb 30 éves vagy, és van egy 7 éves húgod, akit gyakorlatilag a saját gyerekedként nevelsz.

Ha ez így van, akkor nagyon komolyan leülnék vele beszélgetni erről, hogy nehogy megint 2 évig hülyítsen, aztán meg cserbenhagyjon, mert az idő ez esetben nem neked dolgozik. Szóval az nem elég, hogy nem zavarja, meg kell magyaráznod neki, hogy úgy kell a húgodra tekintenie, mintha a saját gyereked lenne és ha összeköltöztök, akkor neki is mindkettőtökért felelősséget kell vállalnia, hiszen ha közös gyereketek lesz, akkor nagyon sokat kell majd neki is a húgoddal foglalkoznia. Azóta nyilván ő is éretteb lett és ha szeret, akkor meg kell majd hoznia ezt a döntést. Egyébként tény, hogy a férfiak sokkal nehezebben nevelik más gyerekét, nekik ez sokkal nehezebb döntés, mint egy nőnek, akiben gyakorlatilag bármilyen kisgyermek iránt felébred az anyai ösztön...

2012. szept. 15. 20:06
 4/4 harleynagyi ***** válasza:
MInden el ismeresem szamodra !!!!!! Tudod a Baratod egy onzo szemely hiszen az a kicsi lany a hugod es mi lenne ha a sajat kis gyerekd lenne akor is kozolne veled ad oda valakinek ??!!!! Vigyazz a kapcsolatal mert szerintem soha nem fogadja el a hugodat es ha kozos gyermeketek lesz meg jobban kifogja mutani a nemtetszeset ....
2012. nov. 19. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!