Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb módszer ebben az esetben? Nők válaszát is várom!
Ha például van egy nkő, aki tetszi és akit most ismertem meg (munkahelyen, vagy bárhol máshol) és nap mint nap látom őt, de szeretnék hozzá közelebb kerülni. Vagy szépen lassan közeledek hozzá, bókolok neki, beszélgetek vele, apró jeleket adok, hogy tetszik nekem, vagy pedig a direkt módszert alkalmazom és rögtön elárulom neki, hogy mi a szándékom vele.
Azért tettem fel a kírdést, mert nagy részt közterületen szoktam ismerkedni és ott direkt módszerrel szólítom le a nőket, mivel így nem kell fölöslegesen húznunk egymás idejét, ha mégsem jönnénk be egymásnak. Ilyen esetben viszont, szerintem jobb, ha tovább húzom a dolgot, hogy jobban megismerhessük egymást a belő értékek miatt, de azért adok neki jeleket, hogy még is tudja, nem csak barátkozni szeretnék vele.
20/F
Nem mindegy, hogy hol. A villamosra várva, egyáltalán nem szeretném se azt, hogy direkt módszerrel közeledj, se azt, hogy megkínálj sütivel :-)
Ha munkahelyen, ott is inkább a finomabb, apró jeles verziót szeretném. Egyébként én is a munkahelyemen ismerkedtem meg a párommal, ami már 12 éve tart tehát hajrá :-)
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!