Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem válaszolásnál van jobb módszer?
Hát mindenféleképpen arra gondolnék, hogy annyira már nem érdekellek téged.
Szerintem a legegyszerűbb, amit el kellene döntened:
Megéri neked fél évet várni egy srác miatt?? Megéri neked a havi 10ezret, hogy beszélgess vele?
Ha már ilyen sokáig nem találkoztok, napi 1 sms nekem is a minimum lenne. Az, ha elgondolkozok az ilyenen, már bajt jelent (nálam...)
Mióta vagytok együtt??
Szerintem érthető ha nem küldesz sms-t kérdés, hogy ezt miért nem lehet megbeszélni? Szerintem semmi rossz nincs abban.
Mikor a párom külföldön volta naponta nem váltottunk sms-t csak 2-3 naponta.
Itthon meg legtöbbször csak ő ír, én nem válaszolok, mert nekem nincs sms-em...szerintem ez érthető. Én hívom mikor van egységem...ennyi.
Szerintem két kulturált ember ezt megtudja beszélni, nem kell hogy sértődés legyen belőle....
1 év azért hosszú ahhoz, hogy csak úgy eldobd. Én tuti nem lennék képes annyit várni. Távkapcsolatra sem vagyok képes, mert heti egy tali... Nem túl sok...
Mondjuk abból, hogy ennyit ír neked, látszik, hogy mennyire szeret. (ha tőlem kétnaponta egyet kapnál, már akkor örülhetnél XD )
Nem tudom, hogy mennyire nyugtat meg, de ha ennyit ír és ő sincs túl jó anyagi helyzetben, akkor valószínűsíthető, hogy nem csal meg. Ez azért előny... :D
De ez az egy év annyit jelentett neked, hogy kibírd még ezt a pár hónapot és fizesd a magas számlát?
(Sajnos ilyenekben nincs tapasztalatom a 4 hónaops rekordommal:D )
hagyd, hogy segítsen anyagilag
a férfiak amúgy is szeretnek gondoskodni a bnőjükről
és ezzel meg van oldva
és ezzel fel is fogta, hogy a pénz miatt nem írsz, nem pedig más okból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!