Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nem válaszolásnál van jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem válaszolásnál van jobb módszer?

Figyelt kérdés
A barátom most külföldön tanul. Januárban ment el, és csak nyáron jön vissza. Minden este csetelünk a neten, ami ugye ingyen van. A problémám az, hogy ő minden nap ír nekem smst, én meg válaszolok rá. De már nem bírom fizetni a telefonszámlát, minden hónapban 10 000 fölött van. Már mondtam neki, hogy ne küldözgessen, mert akkor úgyis válaszolok rá. Erre ő, ha nem tudom fizetni, akkor majd ő küld nekem erre pénzt. De ezt én nem akarom, tudom, ő sincs olyan anyagi helyzetben. Ha Magyarországon tenné ezt, persze, hogy nem zavarna, sőt. De külföldön van. Ha nem válaszolok az smsére, azt hiszi, már nem fontos nekem.Ti mit tennétek?
2010. ápr. 24. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindkettőtök tud nethez jutni akkor miért nem msn-eztek és kamoztok?Úgy még beszélgetni is tudnátok.A kamerát ha beszerzed és a mikrofont az sincs 10000 ft.Még így jobban kijönnéttek sztem.
2010. ápr. 24. 09:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Van mikrofon is meg webkamera is mindkettőnknek. Netközelben meg csak este tudunk lenni. Ezért szoktunk akkor beszélgetni.
2010. ápr. 24. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért nem e-maileket írtok egymásnak?
2010. ápr. 24. 13:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Miért írnánk emaileket, amikor webkamerázhatunk is? Ezt nem igazán értem. És köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!