Golden Retriever? Nem fogja összezavarni a Golden Retrievert hogy a család összes tagja sokat foglalkozik vele?
Tehát az van hogy van 4 ember a családba.
Anya az szeretné fésülgetni a szőrét meg ilyesmi tehát a tisztaságára törekszik (fürdetés stb.) ami igen nagy kapcsolatteremtési lehetőség.A kistesóm (8Éves)akarja etetni itatni(ami a falkavezérségre utal)Én meg tanítani trükkökre , sétáltatni,lefárasztani,meg amikor a többiek nem csinálják meg, én elvégezni.Tehát a kérdés a következő:nem fogja összezavarni ez a sok ember?Tehát fogja tudni hogy neki több gazdája is van??
ezt a kérdést már feltetted egyszer!
Amúgy nem fogja! :D
Hiába teszed fel többször, a válasz ugyanaz marad:
A kutya falkaállat. Népes társaságban él. Mindenkit be fog tudni sorolni valahova. De lesz egy rangsor, aminek a tetején az fog állni, aki a legdominánsabb a család, és a rangsor legalján áll ideális esetben a kutya.
Nagyon sok kutya él családban, és a Goldent nem véletlenül nevezik családi kutyának, nem tudom igazából, hogy mi a kérdés, vagy miért kell ezen aggódni.
Szia! :-)
Nálunk is kb ez van.
Igaz, én 23 éves vagyok, van egy 1 éves golden retrieverünk. Az tesóm lányát én nevelem 3 éve, ő 9 éves, imádja a kutyát, ő eteti, fésülgeti stb.. nagyon el van vele :)
A barátom szokta kutyasuliba vinni, agility edzésre, nagyobb kutyatársaságba stb..
Rám meg zúdulnak a mindennapi gondjai. Szőre ápolása, helyének tisztán tartása, sokat viszem sétálni, trükköket tanítok neki..
Nálunk abszolút nincs ebből probléma. A barátom a falkavezér, ez minden lépésből látszik :)
Nem!
Nekem is ugyanilyen fajta kutyám van.
Csak örül, ha mindenki foglalkozik vele.:-)))
Ha te is szereted,akkor ő is vissza fogja adni a szeretetet. ;)
a közös séták, a találkozások rituáléla és az etetés a legfontosabb területek ahol megtudjátok erősíteni a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolatotokat...
ha ez megvan minden oldalról akkor mindenkit el tud fogadni gazdájaként a kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!