Mi van, ha az ember nem alapít családot? Nehéz az egyedüllét?
Ha nem vágysz társra legyél egyedül. Semmi értelme azért együtt lenni valakivel, hogy ne legyél egyedül.
Viszont ha szerelmes leszel, úgyis sutba dobod az elveidet.
Teljesen felesleges ezen agyalni.
Szerintem se határozd el, mert ha mégis szerelmes leszel, akkor a magad által épített falak miatt nehezen fogsz változni és azt már lehet, hogy bánnád.
Én is egyedül vagyok egyébként, a nagy bulikból már kinőttem, a baráti társaságból sokan babáznak, de most sem sajnálom, hogy nincs társam, elfoglalom magam, sosem unatkozom, és sosem vágyódok az ő életükre, hogy olyat szeretnék.
Néha a társ nem is igazán társ, hanem csak valaki akihez alkalmazkodsz és a kevéske öröm nem fedezi azt, amennyi problémát tud generálni egy kapcsolat.
Most ne értsen senki félre, nem kapcsolat ellenes vagyok, csak azt mondom, hogy egy rossz kapcsolat közel sincs olyan jó, mint szabadnak és függetlennek maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!