Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hosszútávú egyedüllét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszútávú egyedüllét, magány, mihez vezethet ha az ember nincs kibékülve magával (önbizalomhiány)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

lány vagy? korod?

ha lány vagy, akkor ha gondolod írj privit, már én is régóta keresek barátnőt, akit lehet szeretni...

2010. júl. 25. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egoista embereknél ahhoz vezet,hogy mások párkapcsolatával kezdenek el foglalkozni,és azt kritizálják,miközben éjjel sírnak a párnájukon.Az érző lelkű emberek pedig szimplán magukba roskadnak.Ezen csak egy pozitívabb életszemlélet segíthet.Már az apró flörtök és visszajelzések is sokat dobnak az ember önértékelésén,szóval próbálj meg lazulni és nyitni.
2010. júl. 25. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
20:35-ös hozzászóló +++
2010. júl. 25. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, én is ebben "szenvedek" elég régóta. Bár nem borultam meg még. Néha érzem, hogy nagyon rossz.
2010. júl. 25. 20:53
 5/5 anonim válasza:
Hulyeseg hogy az apro flortok is nagyot dobnak az ember onertekelesenek.Nem ettol kell az embernek legyen onertekelese,az kell legyen e nelkul is,hanem mindig csak azt fogod keresni hogy mastol kapd meg azt hogy milyen fontos vagy,es sokan ezert belemennek egy szar kapcsolatba,aminek szar kovetkezmenyei vannak,csak hogy valaki az elbaszott egodnak jot tegyen,hat kosz en ebbol nem kerek. Neked aztan nagy lehet az onbizalmad!
2010. júl. 26. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!