Ti mit tennétek? A férjem ha éjszakás azon veszekszik hogy nemtudom a 2 pici gyerekemet csendben tartani akkor amikor ő épp aludni támad kedve. Ez a nap bármely szakában lehet. A lányom 2éves a picifiam fél éves.
Én is éjszakáztam 3,5 évig de nem 8 órás munkában hanem volt hogy mindennap 12-14 óráztunk rendszeresen (kemény fizikai munka), és a szomszéd lesz@rta, hogy aludni akarok, dübörgött, tehát az hogy napi 2-3 óra alvással dolgoztam rendszeresen, utána meg már olyan fáradt voltam, hogy ágyút durrogtathattak volna mellettem, nő létemre számomra a férjed hisztériája nem jelent többet mint az, hogy egy önző állat.
Tapasztalatból beszélek, napi 2-3 óra alvással ragyogóan lehet dolgozni éjszaka. Ha meg van lehetősége elmenni máshova aludni és inkább otthon szemétkedik, arra nincs szalonképes megjegyzésem.
"Tapasztalatból beszélek, napi 2-3 óra alvással ragyogóan lehet dolgozni éjszaka."
Ez a saját tapasztalatod, a saját életedre igaz. Nekem pl. nem elég, mert a nevemet sem tudom 3 óra alvással lebetűzni.
Én éjszaka dolgozom. Reggel 5-6 körül fekszem le. Érdekli a bolygót? Nem, forog tovább, világos lesz. Szemben az óvodában érdekli a gyerekeket? Nem, játszanak tovább visongva. Érdekel engem? Nem, lefekszem, becsukom a szemem és alszom.
Aki egy villanykapcsolásra felébred, az meg menjen laborba, mert nem normális dolog.
25/L
Hát, ha nálatok dolgoznék, kapásból kirúgnátok.
Én meg azt tudom, ha nem alszok min. 5-6 órát, elalszom a monitor előtt. Nem vicc, mindig azt hittem, ilyen csak a filmekben van, nem lehet egy íróasztalnál elaludni, de velem nem egyszer megtörtént.
mi az,hogy ezen veszekszik?!
Szépen vesz egy füldugót,beteszi,és elalszik!
Ő kel fel,ő megy oda hozzájuk,vagy csak a sírás zavarja?!
Én füldugót használok,forgalmas,zajos környéken lakunk,meg a testvérem is szokott sírni,egy éves!
Nem veszekszem senkivel sem,én is sokat dolgozom!
Eszméletlen a férjed,már bocsánat!!!
"Ezen kaptam fel a vizet"
"Aki igazán fáradt, az aludjon zajban!"
Ne kapjál már fel semmilyen vizet,max egy vödör hideget,öntsd magadra,és nyugi van!
Én TV,meg zenehallgatás melett is el tudtam aludni,mikor igazán fáradt voltam.
Ja!
Meg úgy is,hogy a másik szobában buliztak tesómék,én munkából jöttem haza,zene szólt,vihogás...stb.
Tehát maradjunk annyiban,hogy aki igazán fáradt,trombita szó mellett is el tud aludni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!