Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? A férjem ha...

Ti mit tennétek? A férjem ha éjszakás azon veszekszik hogy nemtudom a 2 pici gyerekemet csendben tartani akkor amikor ő épp aludni támad kedve. Ez a nap bármely szakában lehet. A lányom 2éves a picifiam fél éves.

Figyelt kérdés
Már azon gondolkodom hogy elhagyom.Nemérti meg hogy nem egyszerű lefoglalni őket.Főleg most hogy mindkettő bárányhimlős és nyűgösek.Anyósom felajánlotta neki hogy aludjon nappal nála hogy ki pihenje magát,de nem.Inkább itthon kiabál velünk.Tanácstalan vagyok
2012. nov. 14. 20:34
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
29%

Ha 3-4 napig nem alszol, utána állva is elalszol.

De ez nem olyan, mint egy pihentető mély alvás!

Nekem az alváshoz csend kell, és pont!

Akkor pihenem ki magam!

Nehogy már én legyek a hibás, mert csöndben akarok aludni?

Jól néznénk ki, ha mindenki ricsajozna a lakásban, mondván, "Ha igazán fáradt vagy, akkor aludj így!"

Én egy nagyon békés ember vagyok, de ilyenkor szó szerint ölni tudnék!

Van, aki az éhségtől vadul be, én a kialvatlanságtól.

Ennyi!

Apukának meg alvás kell, csöndben és nyugalomban.

Ez meg lehet oldani, de nem a férfi a hibás, hogy nem tud zajban aludni!

2012. nov. 14. 23:10
 22/47 anonim ***** válasza:
91%
De, szerintem az ember (férfi vagy nő) hibás azért, ha nem tud úgy aludni, ha nincsenek biztosítva a babakori feltételek. Én attól tudok ölni, mikor felnőtt emberek picsognak, hogy csak teljes csendben, teljes sötétségben, 22,4 fokban, alacsony páratartalommal, nyugatra néző szobában tudnak elaludni.
2012. nov. 14. 23:17
 23/47 anonim ***** válasza:
15%

Akkor nekem biztos kitekernéd a nyakam, mert én csak csöndben és sötétben tudok jól aludni, és nem csak én, hanem az egész családom!

Ez a jó alvás feltétele, számomra, számunkra, nem az, hogy valaki lámpát kapcsolgat éjjel, jön-megy, pofázik, zörög.

Én meg ettől tudnék ölni, hogy valakiben nincs annyi tapintat, hogy nem zajongok, ha a másik pihenne.

Szerintem ez bunkóság, és az is, ha valaki ezt nem tartja tiszteletben.

2012. nov. 14. 23:22
 24/47 anonim ***** válasza:
85%

Tapintat???TAPINTAT?

Két pici babáról beszélünk,az ég szerelmére!!!

2012. nov. 15. 01:06
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

23-as te nem vagy normális hajtod a hülye dumádat,de nem tudsz értelmesen gondolkodni!!!

Nem felnőtt emberekről beszélünk hanem 2 kisgyerekről akik közül az egyik még jóformán csecsemő! Ráadásul betegek is. Magyarázd már meg egy félévesnek hogy most nem sírhat mert az apja alszik. Az ilyen korú gyerekek legtöbbször éjjel is ébrednek,akkor mikor alszik az apuka? De egy 2évest sem lehet órákig csendben tartani,nincs az a játék semmi amitől csendben marad órákon át!

Az apuka igenis egy önző dög! Mégis mire számított amikor gyereket vállalt??? Nem gépek akiket ki-be lehet kapcsolni. Ő a felnőtt neki kell valamilyen megoldást találni,és nem elvárni a kicsi gyerekektől hogy kussban legyenek! Abból is látszik hogy önző mert nem fogadta el az édesanyja segítségét,inkább cseszteti a feleségét.

2012. nov. 15. 01:54
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idióta embert itt egy rakáson!!! Elmebetegek!!!

Két kisgyerekről beszélünk!!! Az apuka nem normális, ha elvárja hogy egész nap kussban legyenek a gyerekekek, milyen apa az ilyen!! Menjen az anyjához aludni, fel lett ajánlva, ne otthon rinyáljon hogy zaj van!

2012. nov. 15. 07:57
 27/47 A kérdező kommentje:
Én elszoktam menni a mamához hogy tudjon ilyenkor pár órát aludni,de betegen mégsem fogom hurcolni őket.De amikor elis megyünk akkor azért morog mert fogy az üzemanyag,2percre laknak mindkét mamáék.Már nemtudok eleget tenni.De ugy látom itt sokan nem nézik az anyát.igen fáradt vagyok,én nem keltem fel éjjel apát hogy sírnak pedig sokszor felváltva kelnek.Imádom a gyerekeimet de szerintem nem egyedül vállaltam.Tudom hogy ő keresi a kenyeret de én is itt vagyok.Le tudom kötni őket egy időre de még nemtudnak együtt játszani.Amíg jó idő volt kint voltam velük de most hol sétáljak reggel 7től kb.délig?!
2012. nov. 15. 08:45
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, itt nem neked kell ugrálnod, normális ember megtalálja a megfelelő megoldást! És a férjed egy rohadt szemét gondolkodású, ha inkább hazamegy szemétkedni, minthogy elmenjen máshova aludni, egyáltalán nincs tekintettel se rád se a beteg gyerekeire, önző állat, hagyd ott a francba!
2012. nov. 15. 08:48
 29/47 anonim ***** válasza:
15%
Mindkettőtöknek igaza van és egyikőtöknek sem. Igaz, h két kisgyereket nem lehet csak úgy csendben tartani, de gondolom, a férjed sem a poén kedvéért éjszakázik, hanem értetek. Hogy te otthon tudj maradni velük. Hogy két gyereketek lehessen kis korkülönbséggel és neked ne kelljen visszamenned dolgozni. Neki joga van a pihenéshez, mert ha ő nem dolgozik, éhen haltok. A gyerekeknek is joguk van élni. Te azért vagy otthon, azért kapod a GYes-t, h ezt megoldd. A személyes véleményem az, ha ilyen pici a lakás, h nincs csendes része, akkor praktikusabb lenne a nagyobb korkülönbség a gyerekek között. Mert akkor a nagyobb napközben oviban lenne, a félévesnek meg napirendje van. Jó esetben.
2012. nov. 15. 10:03
 30/47 Jégtánc ***** válasza:
81%
Na akkor kedves anyuka tuszakold vissza a gyermeked,aztán szüld meg újra 3 év múlva.:DIstenem ennyi idióta embert.....:D
2012. nov. 15. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!