Ti mit tennétek? A férjem ha éjszakás azon veszekszik hogy nemtudom a 2 pici gyerekemet csendben tartani akkor amikor ő épp aludni támad kedve. Ez a nap bármely szakában lehet. A lányom 2éves a picifiam fél éves.
Ha 3-4 napig nem alszol, utána állva is elalszol.
De ez nem olyan, mint egy pihentető mély alvás!
Nekem az alváshoz csend kell, és pont!
Akkor pihenem ki magam!
Nehogy már én legyek a hibás, mert csöndben akarok aludni?
Jól néznénk ki, ha mindenki ricsajozna a lakásban, mondván, "Ha igazán fáradt vagy, akkor aludj így!"
Én egy nagyon békés ember vagyok, de ilyenkor szó szerint ölni tudnék!
Van, aki az éhségtől vadul be, én a kialvatlanságtól.
Ennyi!
Apukának meg alvás kell, csöndben és nyugalomban.
Ez meg lehet oldani, de nem a férfi a hibás, hogy nem tud zajban aludni!
Akkor nekem biztos kitekernéd a nyakam, mert én csak csöndben és sötétben tudok jól aludni, és nem csak én, hanem az egész családom!
Ez a jó alvás feltétele, számomra, számunkra, nem az, hogy valaki lámpát kapcsolgat éjjel, jön-megy, pofázik, zörög.
Én meg ettől tudnék ölni, hogy valakiben nincs annyi tapintat, hogy nem zajongok, ha a másik pihenne.
Szerintem ez bunkóság, és az is, ha valaki ezt nem tartja tiszteletben.
Tapintat???TAPINTAT?
Két pici babáról beszélünk,az ég szerelmére!!!
23-as te nem vagy normális hajtod a hülye dumádat,de nem tudsz értelmesen gondolkodni!!!
Nem felnőtt emberekről beszélünk hanem 2 kisgyerekről akik közül az egyik még jóformán csecsemő! Ráadásul betegek is. Magyarázd már meg egy félévesnek hogy most nem sírhat mert az apja alszik. Az ilyen korú gyerekek legtöbbször éjjel is ébrednek,akkor mikor alszik az apuka? De egy 2évest sem lehet órákig csendben tartani,nincs az a játék semmi amitől csendben marad órákon át!
Az apuka igenis egy önző dög! Mégis mire számított amikor gyereket vállalt??? Nem gépek akiket ki-be lehet kapcsolni. Ő a felnőtt neki kell valamilyen megoldást találni,és nem elvárni a kicsi gyerekektől hogy kussban legyenek! Abból is látszik hogy önző mert nem fogadta el az édesanyja segítségét,inkább cseszteti a feleségét.
Ennyi idióta embert itt egy rakáson!!! Elmebetegek!!!
Két kisgyerekről beszélünk!!! Az apuka nem normális, ha elvárja hogy egész nap kussban legyenek a gyerekekek, milyen apa az ilyen!! Menjen az anyjához aludni, fel lett ajánlva, ne otthon rinyáljon hogy zaj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!