Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? A férjem ha...

Ti mit tennétek? A férjem ha éjszakás azon veszekszik hogy nemtudom a 2 pici gyerekemet csendben tartani akkor amikor ő épp aludni támad kedve. Ez a nap bármely szakában lehet. A lányom 2éves a picifiam fél éves.

Figyelt kérdés
Már azon gondolkodom hogy elhagyom.Nemérti meg hogy nem egyszerű lefoglalni őket.Főleg most hogy mindkettő bárányhimlős és nyűgösek.Anyósom felajánlotta neki hogy aludjon nappal nála hogy ki pihenje magát,de nem.Inkább itthon kiabál velünk.Tanácstalan vagyok
2012. nov. 14. 20:34
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg egy tapló a férjed. Jönnek itt a sok okos megjegyzéssel, hogy "így í gyerek szoktatása, meg úgy a gyerek szoktatása". Hát szerintem meg gyerekeket nevelni sem épp egy 8 órás műszak.. Nyugodtan lehet ellenezni, hogy nincs igazam, meg lehet velem vitatkozni, de legyünk már őszinték.. Ha megkérdeznénk egy anyát, hogy nem e fáradt, vagy hogy nem e tudna aludni.. szerintetek mit válaszolna?? Nem arra panaszkodik a feleség, hogy ő fáradt.. pedig valószínűleg ő is az.. valószínűleg ő is szívesen szeparálodna el egy kis időre egy kis szobába.. egy negyedóra "magány" neki nem esne szerintetek jól neki?? Szerintem de! És én sajnálom, hogy itt csak ilyen "férjmegértő" üzenetek vannak... És a másik dolog.. kedves férjek és feleségek akiknek gyerekeik vannak! A ti házastársatok is hisztizett és kiabált minden nap csak mert zajosak a gyerekek?? Oh és még valami.. a gyerekek nem feltétlen tudnak 12 órát csendben lenni.. vagy csak az én körömben vannak hangos( nem neveletlen) gyerekek?! Na mindegy is.. kitartás.. (és próbálj meg a sarkadra állni.. Apa is ember.. ugyhogy Te is próbálj meg kicsit önző lenni.. mert ő is az..
2012. nov. 14. 20:56
 12/47 anonim válasza:
91%

Ez csupán nehézség de nem válóok!

A férjednek igaza van abban, hogy aludnia kell. Neked abban van igazad, hogy két ilyen pici gyerek nem tud és nem is várható el tőlük, hogy csendben, lábujjhegyen közlekedjenek.

Ezt a férjednek is meg kell értenie. A kulcsszó a kompromisszum. Felnőtt emberek vagytok, tessék megbeszélni és valaki köszönettel fogadja el az anyós segítségét.

Ha ráadásul ő nem volt bárányhimlős gyerekkorában, még ajánlott is, hogy menekülőre fogja. Ha meg volt akkor is, mert övsömörös még lehet! ;)

2012. nov. 14. 20:59
 13/47 anonim ***** válasza:
88%

Tény ,ha ennyire borzasztó aludjon az anyjánál azon a pár napon.

Nekünk is 2 kicsi van.Tudom milyen...

Füldugó,csukott ajtó, és ha fáradt akkor el fog aludni.

Te is menj el a gyerekekkel anyóshoz kicsit ha csak nem zavarja öt a bárányhimlö.....

Ez nehéz ügy.

Szerencse a férjemnek olyan alvókája van,akkor sem ébredt fel mikor a gyerek a feje mellett sivalkodott. :)

2012. nov. 14. 20:59
 14/47 anonim ***** válasza:
80%

Ez most komoly? Úgy hitte a férjed, hogy bár lesz 2 gyereketek, de az életetek pont ugyanolyan marad, meglepetésként hatott rá, hogy a kisbabák sírnak?

Na mindegy, én a helyedben kipróbálnám, hogy mondjuk te mennél át anyósodhoz a két picivel. Akkor a férjed délelőtt-kora délután kialussza magát, aztán délutánra már nem lesz feszült mindenki.

2012. nov. 14. 21:14
 15/47 anonim ***** válasza:
91%

A férjnek aludnia kell, ez tény. De ha van más megoldás, mint pl. anyósnál alvás néha, akkor élni kéne vele. Ha fáradt, akkor el tud aludni úgy is, hogy nincs néma csönd. 2 kicsi gyereket biztos nem hurcolgatnék, hogy az apjuk aludni tudjon, pláne most, amikor betegek.

Ezt is le lehet pontozni.

2012. nov. 14. 21:17
 16/47 anonim ***** válasza:
83%
Nemigen értem a férjed. Több, mint 10 éve éjszakázom, felőlem az ég is leszakadhat, ha fáradt vagyok alszom. Ezek szerint nem viseli meg eléggé az éjszakai műszak.
2012. nov. 14. 21:45
 17/47 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk sincs ebből gond. Hazaér, lefekszik, ajtó becsuk, és alszik. Mondjuk én is úgy intézem, hogy ilyenkor kicsit hosszabbak a séták, vagy a bevásárlás. Lehet, én gyakrabban látogatnám meg az anyósomat, hátha a gyerekeket is szívesen látja, nemcsak a fiát aludni.
2012. nov. 14. 21:52
 18/47 anonim ***** válasza:
87%
Egy felnőttől elvárható lenne, hogy megoldja a pihenését, füldugóval otthon, vagy csendben máshol, mintsem egy 2 és egy fél éves beteg picurtól várja a síri csendet...
2012. nov. 14. 22:03
 19/47 anonim ***** válasza:
50%

"Ezek szerint nem viseli meg eléggé az éjszakai műszak."

Ez nem igaz!

Én is éjszakáztam 4 évig, meg is viselt, mégsem tudtam aludni, ha a szomszédban zörögtek, vagy fúrtak.

Én csak csöndben tudok aludni, vagyunk így még egy páran.

Hány szobátok van?

Mert, még, ha kettő is, és nem egymásból nyílnak, akkor simán lehet csöndesen játszani a gyerekekkel, a férjed meg használjon füldugót.

2012. nov. 14. 22:05
 20/47 anonim ***** válasza:
74%

"Én csak csöndben tudok aludni, vagyunk így még egy páran."

3-4 napig maradj ébren, minden alvás nélkül. Majd meglátod, mennyire fog a zörgés zavarni.

2012. nov. 14. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!