Hogyan értessem meg anyámmal, hogy már "felnőtt" vagyok? 16/F
"Ilyen alapon senki ne szexeljen."
De, olyan szexeljen, akinek nem töri derékba az életét, ha mégis becsúszik az a terhesség.
ne rémisztgessétek már ilyenekkel ezt a szegény fiút, szemmel láthatóan tisztában van a fogamzásgátlással, és alkalmazni is akarja. teljesen normális dolog az, hogy a tizenévesek szexelnek, akár tetszik ez a szüleiknek, akár nem. akkor már jobb, ha felelősségteljesen teszik, mint ez a fiú is. inkább titkolózzon és hazudozzon és bénáskodjon?
kérdező, jól csinálod, és neked van igazad, bár nem biztos, hogy a hajnalig kimaradásban is, de pár órával tovább azért elengedhetnének szerintem is. főleg, hogy van nálad mobil, stb.
tedd azt amit már írtam, az lesz a megoldás.
Nyugi kérdező, itt az a hobbija a sok begyepesedett, besavanyodott vidéki anyukának, hogy lehordjanak mindenkit.
Próbáld megbeszélni a szüleiddel, hogy pont abban a korban vagy, amikor szükséged van egy kis szórakozásra, semmi bajod nem lesz, ha kimaradsz hétvégenként tovább. Én 14 éves koromban már 12 el voltam engedve hétvégén, 15-16 évesen már 1-2-ig, aztán ameddig tartott a buli.
Az meg, hogy mit csináltok a barátnőddel, csak RÁTOK tartozik, nem kell arról tudni senkinek, de tényleg vigyázzatok.
24/N
aki szexel, az terhes lehet. ennyi. mit kell ezt ennyit szajkózni? tudnak védekezni, ha ismerik a módját, és ismerik. ha egy tizenévest állandóan ezzel fenyegetnek, egy életre tönkreb.szhatják a szexuális életét, olyan gátlások épülnek bele! aztán meg, ha évekig azzal fenyegetik a fiúkat, hogy csak gyereketek ne legyen, mert az milyen szar, ne csodálkozzanak a nők, ha később sem akarnak majd a férfiak gyereket, hiszen erre neveltétek őket, hogy az gáz!
persze, ez nem most időszerű, de egy gyerekkel úgy kell beszélni, hogy közben az ember folyamatosan szem előtt tartja, hogy ez milyen hatással lesz a személyiségfejlődésére és a jövőjére!
aki csak károgni tud, arra nem kell hallgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!