Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Teljesen kétségbe...

Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?

Figyelt kérdés
Ma délután a férjemmel össze vesztünk és a 4-éves fiunk kiszaladt a veszekedésre erre ő megfogta a gyereket berángatta a szobába és annyira meg ütötte,hogy be dagadt az egész szeme.Miután ki akartam hívni a rendőrséget rá kérdezett a gyerekre,hogy ki ütött meg téged? Szegény annyira fél tőle,hogy inkább azt mondta,hogy anya tette.Kérlek titeket adjatok tanácsot,hogy mit tudok most tenni? Nem mertem végül sem a rendőröket sem az ügyeletet kihívni mert annyira aljas,hogy az egészet úgy állította volna be,hogy én csináltam.

2012. nov. 12. 19:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan,mit gondoltál?Hogy ha egy négyéves azt mondja,hogy anya megütött,akkor téged azonnal visznek és leültetnek? Csak egy kisgyerek,nem adnak a szavára.Előbb megvizsgálja szakember,akkor meg úgyis kiderül,hogy mi történt. Figyu már: megütötte,mire te fogod és elviszed orvoshoz.Elmondod,hogy bántotta a férjed,a gyerek is fél tőle,ezért még azt sem meri elmondani,hogy ki bántotta. VAGY: nem viszed sehová,eltussolod az egész ügyet,majd mikor kiderül,kézzel-lábbal magyarázkodsz.Szerinted melyik esetben cselekedtél volna jól a hatóság szemében?
2012. nov. 15. 09:56
 52/56 A kérdező kommentje:
Tudom most már így utólag iszonyatosan szégyellem,hogy ennyire hülye voltam és nem léptem azonnal.Ugyanannyira hibás vagyok mint az a szemét apja. Az apa ellen eltiltó határozat készült így a gyerek közelébe sem mehet.Viszont a fiam még ezek után is annyira szereti az apját,hogy folyton sír és kérdezi,hogy apa mikor fog haza jönni.
2012. nov. 15. 12:54
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, az 51es jól mondja....az az igazság, hogy jobban féltetted magad, mint a gyereket.
2012. nov. 15. 12:57
 54/56 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek?
2012. nov. 21. 14:03
 55/56 kicsilany26 ***** válasza:
100%
Óvoda is tehet feljelentést hivatalból,ha látják hogy a gyerek bántalmazva van.....neked meg sok szeretet kell adni az ilyen pasi meg meg em érdemli hogy apának szólítsa......ez az ő szégyene,de én biztos hogy lábon fogva lógatnám ki a 4.ről...
2012. nov. 22. 09:57
 56/56 anonim ***** válasza:
24%
mekkora lúzer vagy
2012. dec. 19. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!