Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Teljesen kétségbe...

Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?

Figyelt kérdés
Ma délután a férjemmel össze vesztünk és a 4-éves fiunk kiszaladt a veszekedésre erre ő megfogta a gyereket berángatta a szobába és annyira meg ütötte,hogy be dagadt az egész szeme.Miután ki akartam hívni a rendőrséget rá kérdezett a gyerekre,hogy ki ütött meg téged? Szegény annyira fél tőle,hogy inkább azt mondta,hogy anya tette.Kérlek titeket adjatok tanácsot,hogy mit tudok most tenni? Nem mertem végül sem a rendőröket sem az ügyeletet kihívni mert annyira aljas,hogy az egészet úgy állította volna be,hogy én csináltam.

2012. nov. 12. 19:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nézted végig, ahogy a gyereket veri? Én tuti nekimentem volna a pasasnak... Mindegy is!

Mi a teendő? Csomagolj, az a teendő! A gyereket meg vidd el az sztk-ba, csináltass róla látleletet, és jelentsd fel a férjedet. Manapság baromira felkapott téma a családon belüli erőszak, bizonyára nem lesz elkallódva a feljelentésed... Másnap felkelsz, elviszed az oviba a gyereket, elmondod az óvónőnek, mi történt (igen, joga van tudni, elvégre nem mindegy, hogyan viszonyuljon a gyerekhez), aztán elmész, és feladod postán a válókeresetet.

2012. nov. 12. 20:10
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat!

Az oviban is, és másnak is!

Higgy nekem, az emberek nem olyan hülyék, mint gondolnánk, ÉRZIK, ha hazudsz, és te most nem hazudsz.

A legrosszabb a titkolózás, tárd fel a valóságot, ne hallgass!

Engem is vert a volt párom, és én szégyelltem magam!!!

Érted?

Én voltam az, aki szégyellte, hogy megverték!

Titkoltam, és rosszabb lett, már fojtogatott is.

Az egyik után zokogva hívtam fel testvéremet, elszaladtam hozzájuk, elmondtam anyukámnak, az ő szüleinek, mindenkinek...

Segítséget kellett kérnem!

Ne hallgass, hallgatni a legrosszabb!

2012. nov. 12. 20:14
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igen, és ha tudsz, akkor természetesen menj el valahová!

Bárhová, kivéve persze a híd alá!

Ne hagyd annyiban, mert nagyon elfajulhat a dolog, ez csak az első lépés lehet, aztán jön a többi...

2012. nov. 12. 20:16
 24/56 A kérdező kommentje:
Ha magánnyomozót tudnék fogadni valószínüleg azzal se lenne gondom,hogy miből tudnék albérletet fizetni. Mint mondtam minibálbért keresek és örülök,ha a havi számlákat és az élelmiszert megtudom oldani
2012. nov. 12. 20:18
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
attól nem kell tartanod, h a férjed és a 4 éves kisfiad elbeszélése alapján mindenki azt fogja gondolni, h te tetted. vetess látleletet, jelntsd fel a férjed a rendőrségen. eztán hivatalból megindul az eljárás, nyomozni fognak az ügyben, bevonnak szakértőket és meg fogják állapítani, h az apa ütötte meg, ettől nem kell félned, nem maradsz hazugságban. hidd el.
2012. nov. 12. 20:20
 26/56 anonim ***** válasza:
83%
a magányomozó itt sz.rt se érne, az emberek keverik a szezont a fazonnal...
2012. nov. 12. 20:22
 27/56 anonim ***** válasza:
95%

ha az oviban kiderül ők majd hivatalból megteszik a feljelentést ha törvény szerint járnak el mert azonak nem kötelessége eltűrni ezt, szóval akkor valószínű minden borul, és az se valószínű hogy be tudod adagolni ott hogy a monoklit a gyerek esés közben szerezte, nem ma jöttek azok se le a falvédőről.

Minél előbb megszabadulsz a pasastól annál jobb. Később eldurvul a helyzet, ellened fordítja a gyereket meg téged is összever. Amúgy undorító hogy egyes familiákban mik folynak, nem értem hogy a francba vagy képes ezt eltűrni. öreganyám késsel ment az öregapámnak amikor verekedn támadt kedve, k*rva gyorsan le is lépett előle a vén hülye.

2012. nov. 12. 20:27
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
"senki sem fogja lemosni rólam"...ezért inkább hagyod, hagy szenvedjen a gyerek, gratulálok.
2012. nov. 12. 20:31
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
És ha egyszer úgy elveri h kórházba kell vinni? Még le is csuknak a gyámügy meg elviszi? az jobb?
2012. nov. 12. 20:39
 30/56 A kérdező kommentje:
20:27- Jól látja a helyzetet. Sajnos már teljesen ellenem fordította a gyereket.Imádja az apját még ennek ellenére is. Emiatt is van,hogy tehetetlen vagyok mert minden esetben őt védi
2012. nov. 12. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!