Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Teljesen kétségbe...

Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?

Figyelt kérdés
Ma délután a férjemmel össze vesztünk és a 4-éves fiunk kiszaladt a veszekedésre erre ő megfogta a gyereket berángatta a szobába és annyira meg ütötte,hogy be dagadt az egész szeme.Miután ki akartam hívni a rendőrséget rá kérdezett a gyerekre,hogy ki ütött meg téged? Szegény annyira fél tőle,hogy inkább azt mondta,hogy anya tette.Kérlek titeket adjatok tanácsot,hogy mit tudok most tenni? Nem mertem végül sem a rendőröket sem az ügyeletet kihívni mert annyira aljas,hogy az egészet úgy állította volna be,hogy én csináltam.

2012. nov. 12. 19:30
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt az oviban?
2012. nov. 13. 10:00
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Engem is érdekelne, hogy mi lett a folytatás. Hogyan tovább?
2012. nov. 13. 12:08
 43/56 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor van az, hogy Anya megfogja a sodrófát, vagy a kedvenc serpenyőjét, és olyat odab.sz apuka fejére, hogy mehet ő is nyugodtan látleletért.

Hallottam már nem egy olyan esetet, hogy a kisgyerek temetése volt a következő, mert nekik még igen törékeny a kis fejük. Tudod, anyaként kötelességed megvédeni a gyermeked, és ezt most csúnyán elmulasztottad. Ébresztő, egy veszélyes idiótával éltek, kb egy időzített bomba...

2012. nov. 13. 14:21
 44/56 anonim ***** válasza:
85%

Na mi lett? Pici fiú hogy van? Oviba mi volt?

Hagyd el az a férget, gyereket megütni. A világon nincs ennél szánalmasabb dolog.

Én is anya vagyok, párom csak egy "taslit" adott 2 éves fiamnak, másnapra cuccai ajtó előtt zárcsere, én nem vértam meg a folytatast te se tedd!

2012. nov. 13. 14:51
 45/56 A kérdező kommentje:
Nem ment aznap oviba mert az apja betelefonált,hogy "belázasodott" a gyerek.Csakhogy egy ismerős észrevette a monoklit és utána bement a gyámhatóságra. Még aznap ki is jöttek onnan és ráadásul ittasan találták itthon a férjem így nem volt kérdés számukra,hogy ki tehette.Jelenleg rendőrségi eljárás alatt van az ügy.
2012. nov. 14. 12:24
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból,de ezt te miért hagyod? Azt írod,betelefonált,hogy nem egy oviba.Miért nem mentél be,hogy ez és ez történt? Meg hogy valaki meglátta,ezért kijött a gyámügy.Miért nem te magad mentél elé ennek a dolognak? Még mindig arról szól nálad ez az egész,hogy ki ütött. ki nem sz@rjale,hogy ki ütött?neked a KÖTELESSÉGED megvédeni azt a gyereket.Téged is elő fognak venni,hogy miért nem mentél azonnal dokihoz vele.
2012. nov. 14. 12:47
 47/56 anonim ***** válasza:
86%

Ezek után te is megérdemled a büntetést, mert elmulasztottad a legalapvetőbb szülői kötelességed!!!!

Szégyelld magad!!!!!!!!

A saját gyereked hagyod, hogy bántsák? Ennyire nem lehetsz lelki nyomorék és megfélemlített. Pfujj.

2012. nov. 14. 13:47
 48/56 anonim ***** válasza:
85%
És ha a szomszéd nem telefonál akkor hagyod és végignézed az egészet? Nem értelek, hol van az anyai ösztönöd?? Nem a szomszédnak kellett volna telefonálni, hanem neked!!! Te vagy az anyja, neked kell megvédeni!!!
2012. nov. 14. 15:54
 49/56 anonim ***** válasza:
71%

Csakhogy egy ismerős észrevette a monoklit és utána bement a gyámhatóságra. Még aznap ki is jöttek onnan és ráadásul ittasan találták itthon a férjem így nem volt kérdés számukra,hogy ki tehette.

Eleg valoszerutlen ez az egesz. Ismeros lat egy monoklit a gyereken es kapasbol a gyamhivatalba megy... Onnan meg aznap kimennek... Mert Magyarorszag a gyors burokraciarol ismert... Raadasul apuka epp ittas... Aha

2012. nov. 14. 16:44
 50/56 A kérdező kommentje:
Igen nagyot hibáztam.Amiatt rettegtem,hogy ha rám terelődött volna a gyanú és leültetnek emiatt akkor annál az agresszív állat apjánál maradt volna a gyerek. Amúgy az utolsó válaszolónak csak annyit,hogy igen ilyen bejelentésnél még aznap kimennek. Nézz előbb valaminek utána mielöt hülyeséget írsz
2012. nov. 14. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!