Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?
Ilyenkor van az, hogy Anya megfogja a sodrófát, vagy a kedvenc serpenyőjét, és olyat odab.sz apuka fejére, hogy mehet ő is nyugodtan látleletért.
Hallottam már nem egy olyan esetet, hogy a kisgyerek temetése volt a következő, mert nekik még igen törékeny a kis fejük. Tudod, anyaként kötelességed megvédeni a gyermeked, és ezt most csúnyán elmulasztottad. Ébresztő, egy veszélyes idiótával éltek, kb egy időzített bomba...
Na mi lett? Pici fiú hogy van? Oviba mi volt?
Hagyd el az a férget, gyereket megütni. A világon nincs ennél szánalmasabb dolog.
Én is anya vagyok, párom csak egy "taslit" adott 2 éves fiamnak, másnapra cuccai ajtó előtt zárcsere, én nem vértam meg a folytatast te se tedd!
Ezek után te is megérdemled a büntetést, mert elmulasztottad a legalapvetőbb szülői kötelességed!!!!
Szégyelld magad!!!!!!!!
A saját gyereked hagyod, hogy bántsák? Ennyire nem lehetsz lelki nyomorék és megfélemlített. Pfujj.
Csakhogy egy ismerős észrevette a monoklit és utána bement a gyámhatóságra. Még aznap ki is jöttek onnan és ráadásul ittasan találták itthon a férjem így nem volt kérdés számukra,hogy ki tehette.
Eleg valoszerutlen ez az egesz. Ismeros lat egy monoklit a gyereken es kapasbol a gyamhivatalba megy... Onnan meg aznap kimennek... Mert Magyarorszag a gyors burokraciarol ismert... Raadasul apuka epp ittas... Aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!