Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne teljesen uj...

Hogyan lehetne teljesen uj eletet kezdeni, peldaul kulfoldon?

Figyelt kérdés
itt akarom hagyni korabbi eletemet, mindent, mindenkit.
2012. nov. 1. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet menni, de ne reménykedj, vécépucoló, lenézett keleti leszel.
2012. nov. 1. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem úgy, hogy nekiindulsz egyik napról a másikra. Alaposan meg kell tervezned, félretenned az első hónapokra való megélhetésre, amíg munkát nem találsz, nem árt előre utána nézni a lehetséges állásoknak, maiket a végzettségeddel megkaphatsz. Az elsőnek meg: nyugaton egy lenézett keleti vécépucoló is nagyságrendekkel jobban él, mint egy átlag magyar itthon.
2012. nov. 1. 14:25
 3/8 A kérdező kommentje:
ismerosomek franciaorszagba mentek dolgozni, nem fizettek el oket, de vegul kaptak szoctamogatasnak nevezett valamit meg ingyen iskolat.
2012. nov. 1. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:

"lehet menni, de ne reménykedj, vécépucoló, lenézett keleti leszel."

Ja, ha nem beszéled a nyelvet, és egy magyarok lakta gettóban éled az életed, akkor tényleg lenéznek és soha nem jutsz előre. Ellenben én beszélem a nyelvet, keresett szakmám van, így megbecsülnek. A hozzád hasonlók, mivel nem merik bevállalni a külföldet, ezért híresztelnek olyat, mint amit te is.

2012. nov. 1. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:

"vegul kaptak szoctamogatasnak nevezett valamit meg ingyen iskolat."

Ez kamu! Munkaviszony nélkül, egyik EU-s országban sem kapsz már alanyi jogon segélyt! (A családi pótlékot kivéve!)

2012. nov. 1. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:
nem penzt, es a voroskereszttol, ideiglenes szallast etelt es nyelvtanulast.
2012. nov. 1. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A szomszéd lány idén nyáron Olaszorsz.ban dolgozott, fagyit árult havi 1,200 euróért. Vicceltek? Úgy húzok én is külföldre, mint a pinty, amint lejár a munkaszerzödésem itthon decemberben.
2012. nov. 1. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:

"lehet menni, de ne reménykedj, vécépucoló, lenézett keleti leszel."

Hát hasonló felfogással ne is remélj többet. Valszeg tapasztalatból beszélsz.

Nos én 4 éve élek kint angliában, 3 éve kihoztam a feleségem és a fiamat is. Nap mint nap találkozok hasonló gondolkodású emberekkel idekint mint az elő hozzászóló. Kijönnek mert azt hiszik itt kolbászból van a kerítés és még dolgozni sem kell a 300.000-ért. Aztán másnap már húznak is vissza mint a vadlibák. Sok hülye ember. Pedig itt sem kell keményebben dolgozni mint otthon. Az igaz hogy ha ügynökségen keresztül dolgozol akkor nem tisztelnek annyira, viszont ha beszéled a nyelvet könyen találhatsz melót magadnak és úgy viszont k*rva jó dolgod van. Én is ügynökségen keresztül kerültem ki és rá másfél évre váltottam. A lehetőség mindenkinek adott csak élni kell vele. Ja és hogy nem mindenki teheti meg azt hogy félretegyen egy ilyen útra. Nos akkor elárulom, hogy majdnem 300 ezer ft-ot vettem fel hogy kijussak. Persze nem kellett mind, de biztos ami biztos. Kérek mindenkit hogy ne írogasson, hogy szerezzek munkát mert nem fogok, még válaszolni sem. Nem ügynökség vagyok, csak leírtam mi a valóság. Ha valaki ki akar jönni lehet keresgélni a neten: Google--> Külföldi munka :)

2012. nov. 2. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!