Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?
szerencsétlen:S
nagyon sajnálom.
barátnő,akárki? nem hiszem h nem lenne valaki..
amúgy én neki mentem volna,leütöttem volna..
holnap legyen az első dolgot hogy mész a rendőrségre,elmondod szépen hogy össze vesztetek a férjeddel,a gyerek kiszaladt a kiabálásra,ő erre felkapta bevitte és megverte,és nem meri elmondani hogy az apja volt,mert fél tőle.. ennyi.. hol van most a férjed? és a gyerek?? valakihez elkellene menned,barátnő,akárki,szomszéd,valaki nincs egyáltalán??
EGYSZERŰEN EZT NEM ÉRTEM! MIÉRT A GYEREKET ÜTI MEG HA VELED VESZETT ÖSSZE? TÚL FIATAL VAGYOK HOGY MEGÉRTSEM?
15/F
"Es most itt csetelsz, ahelyett hogy lelptel volna"
Előbb írta,hogy nem tud hova menni...az utcán meg gondolom nem akarja az éjszakát tölteni a kölyökkel,elég veszélyes
Holnap szólj a rendőröknek,ha nagyon nem mersz nekik szólni,akkor próbálj magánnyomozót szerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!