Mit tehetek? Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogy bizonyítsam be, hogy a férjem meg ütötte a kis fiam?
És ha esetleg eltört a kis arca? Vagy van valami komolyabb sérülése, amit te ugyan nem látsz, de mondjuk egy röntgen igen? Pl egy agyrázkódás simán esélyes...hihetetlen, hogy nem a kórházba rohansz ...megjegyzem, nem úgy zajlik, hogy megkérdik a gyereket, ki volt, aztán elhiszik és elveszik..jobban utána járnak. A kórházba menet egyébként is el tudsz beszélgetni a gyerkőccel, nem kell meggyőzni, elég ha nyugodtan elbeszélgetsz vele, hogy ne tagadjon, hogy apu máskor ne tudjon ilyet csinálni...egy 4 éves nem hülye.
Már csak saját vélemény, de döbbenet, hogy otthon ülsz, és SEMMIT nem csinálsz...felfoghatatlan..
Figyelj, te nagyon súlyos helyzetben vagy. Elmondom, hogy az oviban is meg fogják kérdezni, sőt lehet hogy a rendőröknek fognak szólni az óvónők ilyen esetben.
Az nem indok, hogy nincs hova menned, meg akarod várni, hogy ez az állat agyonverje a gyereket, ha olyanja van, vagy téged??? Én biztosan nekimentem volna, de minimum, hogy otthagyom abban a pillanatban, hogy a gyerekemet bántja. Pszichológusnak a gyerek elmondja az igazat, ne aggódj emiatt. De mindenképp lépned kell, nem lehetsz gyenge! A gyereked érdekében!!
22-es vagyok.
Figyelj kérdező, szerintem te a tűzzel játszol.
Tapasztalatból mondom, az első pofon után jönni fog a többi.
Nálam az ex-barátommal nem pofonnal kezdődött, hanem "csak" "véletlen" meglökéssel, odébbtaszítással, aztán még nagyobbat taszított rajtam, aztán felpofozott, megbocsájtottam, még egyszer, aztán meg kékre zöldre vert, a vállamtól a könyökömig, a hátam, a lapockám lila volt és fekete, és belém is rúgott.
Most már nem szégyellem, mert nem az én szégyenem.
Maximum hülyének lehet engem nevezni, hogy nem léptem le az első pofon után.
Igazuk van azoknak, akik szerint az első pofon is megbocsájthatatlan.
Ne járj úgy, mint én, mert ha eddig nem tette, szinte biztosra veszem, hogy idővel téged is verni fog.
Irtózatosan megalázó, ha megvernek!
Engem gyerekkoromban soha nem vertek meg, meg sem pofoztak, és amikor egy férfi megtette úgy éreztem magam, mint egy rongy, egy értéktelen SÖPREDÉK!!!
Mint egy kutya, egy állat, akit lehet ütni-vágni-rugdosni!
A legmegalázóbb dolog a földön, a lelkedet is összetöri, nem csak a testedet.
Ezen gondolkodj el, és azon is, hogy a kisfiad milyen példát lát majd, mi lesz az ő lelkével.
Beviszed a gyereket kórházba és a látlelettel elmész, feljelented a rendőrségen. Hiába mondja egyszer.kétszer a gyerek azt a félelemtől, hogy más tette, szakértő pszichológus/pszichiáter ugyis megtudja tőle az igazat.
Lépned kell, mielőtt nagyobb baj lenne! Ha más nincs, kérj segítséget az önkormányzattól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!