Beleszólhatnak a szüleim abba hogy tetoválást akarok? Jogos? (lent)
Nos a helyzet az, hogy 20 éves vagyok, lány de még a szüleimmel élek. Tanulok még, de ez lényegtelen.
Szeretnék egy tetoválást(kicsit) de a szüleim elég maradiak.
A saját összegyűjtött pénzemből csináltatnám, tehát nem az ő költségükre. Szerintetek jogosan szólnak bele?
17:32
ha fontos lenne a számára, akkor már rég megcsináltatta volna a tetkót és lesz@rná hogy a szüleinek tetszik e vagy sem. Ez a kérdés is mutatja mennyire fontos a számára...
17:44
Konzervatívságban semmi rossz nincs. Főleg a mai f*s divatot elnézve.
"vagy olyan tesze-tosza, hogy azt sem tudja, hogy mit akar"
mint a kérdés is bizonyítja, a kérdező az!
Kedves előző, az csakugyan nem baj, ha konzervatív valaki, mert az eredendően annyit tesz, hogy fontosnak tartja az időtálló értékek megőrzését, ő a felelős azért, hogy "a koszos vízzel együtt ki ne öntsék a gyereket is" - az ismert szólás szerint.
A baj az, hogy nálunk azok a maradiak nevezik magukat előszeretettel "konzervatívnak", akik a koszos vízhez, a múlt hibáihoz ragaszkodnak feltűnő módon, ahelyett, hogy a gyereket, az időtállóan használhatónak bizonyult értékeket őriznék.
Ez pl. ilyen téma, a tetoválás elutasításában semmiféle időtálló érték nincs, sima divat-kérdés.
biztos nalam van a hiba, de en eletemben ha lattam eddig 2 db tetovalast amire azt mndtam hogy na ez szep izleses akkor sokat mondok. persze a neten vannak fenn kepek, de a valo eletben valahogy nem igy neznek ki.
vannak ezek a minosegtelen bortontetkok amikbol sokat latni, ocsmany abra ocsmanyul megrajzolva ocsmany embereken,
vannak a narkostetkok nyakon
vannak a diszitoelemek a kigyurt hapsik hatan karjan mellkasan amiknek semmi ertelme nincs
van a rbancrendszam derekon, ujabban bokan, kezfejen, meg az elmaradhatatlan kinai jelek
hat aztan a legalja kategoria nekem az ilyen halalfejek sarkanyok ordogok. en ezek kozul egyiket se akarnam a gyerekemre es en is megprobalnek beleszolni
es kovezzetek meg de en meg orvoson, ugyveden barmilyen komolyabb helyen dolgozokon soha nem lattam tetovalast.
19:22
Tanulj meg olvasni! Én 1 szóval se írtam, hogy aki tetováltatja magát az idióta. Csak tudod nekem vannak ismerőseim akik tetoválószalonban dolgoznak, és szinte naponta jönnek hozzá vissza Ügyfelek, akik szeretnék leszedetni a tetkót mert megbánták.
Ha annyira akar valaki tetkót és van rá pénze, akkor menjen és csináltasson. ettől nem lesz se több se kevesebb. De ne húzza a száját, hogy jaj a szüleim beleszólnak...
Kedves mindenki!
Először is azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam a véleményetekre. Gondoltam az említett következményekre, hogy majd kitesznek itthonról, balhézni fognak vagy azt mondják tartsam el magam... sajnos ezek eszembe jutottak, mivel esélyesnek látom ezek előfordulását.
Már 3 éve játszom a gondolattal, hogy szeretnék tetoválást, eddig nem csináltattam meg. Egyrészt azért mert nem voltam biztos magamban és várni akartam míg a szüleim sem kezelnek már gyerekként. Úgy érzem eljött az ideje és szeretném azt a tetoválást. A tetkó mindössze egy tappancsot takar, a kutyám tappancsát. Most jöhetnek a kritikák, hogy hülyeség, minek az, hogy néz ki stb. DE nekem ez fontos és van jelentése. Magamnak szeretném és nem azért, hogy mások lássák esetleg felfigyeljenek rá és olyan helyen lesz, ahol nem látják. Na a tetkóról ennyit, talán így másképp látjátok a dolgokat.
Nem nevezném magam tesze-toszának. Igenis tudom, hogy mit akarok...most már. Biztos akartam lenni, hogy nem fogom megbánni. Tekintettel vagyok az esetleges következményekre is, amik szintén elbizonytalanítottak. Ezt nem nevezném tesze-toszaságnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!