Beleszólhatnak a szüleim abba hogy tetoválást akarok? Jogos? (lent)
Nos a helyzet az, hogy 20 éves vagyok, lány de még a szüleimmel élek. Tanulok még, de ez lényegtelen.
Szeretnék egy tetoválást(kicsit) de a szüleim elég maradiak.
A saját összegyűjtött pénzemből csináltatnám, tehát nem az ő költségükre. Szerintetek jogosan szólnak bele?
Kedves kérdező! Sajnos tényleg van beleszólásuk ha még ott laksz, mert akkor azt is mondhatják, hogy ha erre van pénzed akkor magadat is eltudod tartani.
Kedves második válaszoló!
Én is tele vagyok varrva és 3 nyelven beszélek folyékonyan sőt én is tetováló vagyok. Debrecenben üzemeltetek egy tetováló szalont amiből nagyon szép kis bevételem van és járnak hozzám orvosok, banki szférában dolgozók, könyvelők, ügyvédek. Azért mert tetoválást akar még nem egy kivetni való ember...
Bocs az offért.
Nekem anno volt egy őrület tizen pár éve, hogy a szemöldökömbe, orromba, mindenhova piercing és tetkó. Szüleim akkor azt mondták, hogy jó, majd elmúlik, ha mégsem, akkor jól gondoljam, hogy mit hova tetetek, mert a társadalom nagyon kis része fogadja el a tetovált embereket. Igazuk lett. 20évesen csináltattam az elsőt, azóta van 4, és mind olyan helyen, amit takarni tudok, piercing pedig nincs, áldom anyukám szavát amikor azt nem engedte, teli lennék lyukakkal.
Azzal egyébként nem értek egyet, hogy a tetoválás 'igénytelenséget' jelent egyes embereknél. Attól még lehet az ember értelmes, okos, egyik kollégám pl. az egész jobb kezét, kézfejtől vállig tele varratta, és nagyon jó szakember, nagyon jó ORVOS.
ma 17:14
nem mindenki olyan konzervatív mint te, vagy olyan tesze-tosza, hogy azt sem tudja, hogy mit akar. Mert aki megbánja, az sose tudta mit akar és nem csak tetoválásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!