Nem akarok kistesót mit tegyek?
Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí
13/L
:) ez aranyos, de ne aggódj anyukád soha nem fog elhagyni vagy kevésbé szeretni téged. Neki te is a kisbabája vagy nm csak a leendő kis tesód. Persze egy baba több figyelmet igényel de ettől még anyud szeretete nem lesz kisebb. Sőt inkább segíts majd neki a babával beszélgessetek továbbra is sokat, és te se különböztesd meg a kis tesód soha, azért mert a féltesód. Majd megérted ezt ha anyuka leszel. De kérlek ne a idiota csávóval pótold az anyukád!
21/L 2éves kisfiú anyukája :)
Mert felnőtt nő és neki felnőtt társra is szüksége van. A gyereke az a gyereke...
Én elvált anya vagyok, imádom a lányaim, DE emellett nő is vagyok, akinek férfi partnerre is szüksége van, aki szereti, átöleli, akire számíthat és megjavítja a csöpögő csapot amíg finom sütit sütök neki. Természetesen feltétel volt nálam, hogy a partnerem elfogadja: én csomagban vagyok, de a gyerekeknek is el kell fogadni azt, hogy nem vagyok mártír.
Amúgy majd megteszed azt, hogy 18 évesen nem fogsz fiúzni, eljárni szórakozni, hogy anyukád ne legyen egyedül? Megteszed, hogy nem költözöl el, nem mész férjhez, nem szülsz gyereket a szerelmednek, hogy ne mással foglalkozz, csak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!