Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok kistesót mit tegyek?

Nem akarok kistesót mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí

13/L

2012. okt. 23. 19:30
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
62%
Cseréljünk:)Én még most is örülnék egy kistesónak.23L
2012. okt. 23. 19:31
 2/49 anonim ***** válasza:
81%
Tudod nem csak te vagy a világon. Gondolj Anyukádra is. Nem leszel más család tagja. Anyukád mindig anyukád marad.
2012. okt. 23. 19:33
 3/49 anonim ***** válasza:
78%

:) ez aranyos, de ne aggódj anyukád soha nem fog elhagyni vagy kevésbé szeretni téged. Neki te is a kisbabája vagy nm csak a leendő kis tesód. Persze egy baba több figyelmet igényel de ettől még anyud szeretete nem lesz kisebb. Sőt inkább segíts majd neki a babával beszélgessetek továbbra is sokat, és te se különböztesd meg a kis tesód soha, azért mert a féltesód. Majd megérted ezt ha anyuka leszel. De kérlek ne a idiota csávóval pótold az anyukád!

21/L 2éves kisfiú anyukája :)

2012. okt. 23. 19:34
 4/49 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos meg kell értened, hogy nem te vagy a világ közepe és az anyukád nem a te rabszolgád. Felnőtt nő, aki amellett hogy anya is, igénye van egy felnőtt társra és ha szeretnének egy közös gyereket, akkor joguk van hozzá.
2012. okt. 23. 19:34
 5/49 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj, egy testvér tök jó dolog. Babázhatsz vele, segíthetsz anyukádnak a baba körüli teendőkben, ha akarsz. Nagyobb korodban, pedig hidd el jól jön 1-2 tesó. Sőt bánni fogod, hogy nem lett több.. :)
2012. okt. 23. 19:35
 6/49 A kérdező kommentje:
Én mindig csak pótlék maradok akkor mert nekünk nem velünk él az apám, a tesót pedig anya barátja jobban szeretné és ők egy család lesznek:(
2012. okt. 23. 19:37
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a családnak te is a részese leszel.
2012. okt. 23. 19:39
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
14 voltam, amikor megszületett a hugom. Bevallom, hogy nem örültem neki, a másik hugommal ellentétben, aki örült a dolognak. Nem is nagyon törődtem vele különösebben, ha kinn kellett tologatnon az udvaron, akkor hisztiztem, hogy minek kell nekem a gyerekkel foglalkozni. Elzárkóztam a kicsitől. Ezt csak azért írtam le, mert már bánom, hogy ilyen voltam vele, és hogy te örülj a kistesónak majd ha lesz, ne viselkedj így. Mert aztán bánni fogod, mint én. Most próbálom helyrehozni a dolgokat, de a tesó születésének már 10 éve, kicsit elkéztem. Most lenne kedvem babázni, és azt hiszem több türelemmel is lennék felé. Rossz visszagondolni arra, amikor a kiságyából kipipiskedve a nevemet mondogatta, szólított, én meg rá sem bagóztam. De úgy általában egy antiszoc voltam akkoriban, bárcsak kitörölhetném azokat az utálatos éveket. Senki nem fog téged elfelejteni, ne aggódj :). Csak annyi, hogy megkapod a nővér szerepét, akire a kistesó felnéz, ja és akit olykor bosszantani is fog majd, de majd ilyenkor adj neki egy puszit :P. Hidd el, nem rossz dolog ha tesója van az embernek.
2012. okt. 23. 19:41
 9/49 A kérdező kommentje:
az osztálytársamnak is így lett testvére tavaly és azóta őt nem viszik sehova mindig csak a babát! Ő meg megy az apjához mindig mikor hármasban elmennek a szülők a gyerekkel,én ezt nem akarom már így is alig látom az anyut mert ha megjön a munkából a pasival van és nem velem:(
2012. okt. 23. 19:41
 10/49 anonim ***** válasza:
80%

Mert felnőtt nő és neki felnőtt társra is szüksége van. A gyereke az a gyereke...

Én elvált anya vagyok, imádom a lányaim, DE emellett nő is vagyok, akinek férfi partnerre is szüksége van, aki szereti, átöleli, akire számíthat és megjavítja a csöpögő csapot amíg finom sütit sütök neki. Természetesen feltétel volt nálam, hogy a partnerem elfogadja: én csomagban vagyok, de a gyerekeknek is el kell fogadni azt, hogy nem vagyok mártír.

Amúgy majd megteszed azt, hogy 18 évesen nem fogsz fiúzni, eljárni szórakozni, hogy anyukád ne legyen egyedül? Megteszed, hogy nem költözöl el, nem mész férjhez, nem szülsz gyereket a szerelmednek, hogy ne mással foglalkozz, csak vele?

2012. okt. 23. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!