Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí
A tesó tök jó dolog :) Én 12 évig voltam egyke, majd született egy öcsém, 15 évesen még egy, és 19 évesen még egy :D Imádom őket! Sosem fogom elfelejteni, amilyen édesen felnéznek rám, mert én vagyok a nagy nővér, én vagyok a példaképük! Hidd el, te sem leszel ám elfelejtve, vedd ki a részed a babázásból, mert hamar eltelnek az évek, és a finom illatú babakorszaknak vége lesz!
2012. okt. 23. 19:46
12/49 A kérdező kommentje:
nagyon el vagyok keseredve lehet elköltözöm apuhoz:(
2012. okt. 23. 19:48
13/49 anonim válasza:
Ha ilyen elkényeztetett hisztis vagy, akkor menj.
2012. okt. 23. 19:53
14/49 A kérdező kommentje:
nem vagyok elkényeztetett csak nagyon fáj, hogy anyu eldob egy másik család miatt, mikor mindig közös programokat csináltunk együtt és most én leszek az anyukám életében a 4. és ezt sosem fogom feldolgozni:( jól tanulok segítek itthon, én miért nem vagyok elég neki gyerekének?
2012. okt. 23. 19:57
15/49 anonim válasza:
De miért ne lennél te is a család tagja? Ugyanolyan gyereke vagy anyukádnak, mint a leendő kistestvéred! A szeretet nem olyan, hogy egyszer csak elfogy, és bocs, rád nem marad. Próbáld meglátni a pozitívumokat benne, mert van jó pár, néhányat fel is soroltunk itt neked! Nem kell túlreagálnod, meg túlkombinálnod!
2012. okt. 23. 20:00
16/49 anonim válasza:
De, el vagy kényeztetve és önző is vagy, aki csak a maga érdekeit nézi. Anyukád nő, társra van szüksége. És érthető, hogy nem egy 13 éves kislány kívánságait lesve akarja az életét élni, hanem a társával. Ha neki nincs gyereke, akkor érthető, hogy ő is akar sajátot és valószínűleg anyukád is vágyik még egy gyerekre.
De ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor menj apukádhoz, hátha ott jobban körbeugrálnak.
Szerintem a legtöbb amit a szülők adhatnak a gyereknek, az a testvér. Nálam a bátyám volt a kezes a bankhitelnél, bárhová megyek, rá mindig számíthatok és viszont. Ha vele történik valami, amíg nekem van egy szelet kenyerem, az ő gyerekeinek is lesz.
2012. okt. 23. 20:01
17/49 anonim válasza:
Te szegény!:)Ne így fogd fel,hogy te nem vagy elég hanem mert ti egy család lesztek és azért akar anyud barátja is gyereket,hogy ő is érezze hozzátok tartozik.
Hidd el később még örülni is fogsz neki és nem hiszem hogy ki lennél közösítve mert anyukádnak szüksége van a te segítségedre is!Ez egy nagyon jó dolog!:):)
Egyébként hány éves anyukád?
Biztos még fiatal és ezért is akarnak gyereket meg gondolom szeretik egymást,de akkor is a te lánya maradsz!
Fel a fejjel kislány!:):)
2012. okt. 23. 20:01
18/49 A kérdező kommentje:
szóval szerinted menjek el apámhoz hogy őket békén hagyjam? lehet, h kislány vagyok de te meg kegyetlen, anyunak megmondom, h feltettem egy ilyen kérdést és elmegyek apuhoz mert csak teher vagyok a következő életében..
2012. okt. 23. 20:04
19/49 anonim válasza:
Nem, azért mondtam, mert úgysem lehet rád hatni. Elhatároztad, hogy neked rossz és nem kellesz az anyukádnak mert kevésbé fog téged szeretni.... Akkor erre mit mondjak????
2012. okt. 23. 20:08
20/49 anonim válasza:
Oké, hogy kislány vagy, de az nem normális, hogy 13 évesen valaki ennyire végtelenül önző legyen... Valaki feltette már a kérdést, de valahogy választ nem adtál rá, kislány: te vállalod, hogy nem ismerkedsz majd fiúkkal, nem jársz senkivel, nem mész férjhez, nem lesznek gyerekeid, hogy csak és kizárólag anyukáddal tudj foglalkozni egész életedben? Ha netán nem, tőle miért is várod el ugyanezt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!