Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok kistesót mit tegyek?

Nem akarok kistesót mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí

13/L

2012. okt. 23. 19:30
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó!

Ahogy ti beszéltek ezzel a kislánnyal az undorító.

Nem tudom láttatok-e már olyan felnőtt embert, aki nem akart testvért, de lett és úgy érezte végig, hogy kirekesztették.

Teljesen érthető, ha ez a kislány aggódik, megnyugtatni kéne, nem önzőnek nevezni, mert semmi önzőség nincs abban, ha nem akarjuk megváltoztatni az eddigi életünket, ha az egyébként rendben van.

2012. okt. 23. 23:23
 32/49 anonim ***** válasza:
56%

28:"annyira utálom az olyat, amikor valaki csak a saját boldogságára gondol és szül, de a meglévőt meg sem kérdezi."

Mert nem csak a másik rabszolgája. Az anyja is egy ember, nő, akinek vannak érzései és nem egy 13 éves fog neki dirigálni.

2012. okt. 23. 23:23
 33/49 anonim ***** válasza:
58%
És a családi döntések családdal történő megbeszélés mióta rabszolgaság?? Áruld már el nekem légy szíves.
2012. okt. 23. 23:24
 34/49 anonim ***** válasza:
58%

31: Nem, az aggódás az lenne, ha azt írná: vajon anyukám engem is ugyanúgy fog-e szeretni, vajon lesz-e rám ideje, stb. Nagyon szívesen írnék neki akkor nyugtató szavakat. De nem, ehelyett így ír: miért nem vagyok neki elég gyereknek, "De én miért nem vagyok elég anyunak? " "anyuval ketten minden jó volt"

Csak arra gondol, hogy NEKI jó legyen, az, hogy egy felnőttnek legyen egy felnőtt társa, az már nem érdekli.

Itt elég gyakran kiosztják az "ősanyákat", akik feláldozzák magukat a gyerekért, de az se jó ha nem áldozza fel magát hanem éli az életét, akkor mi a fenét csináljon egy anya, aki nem csak a gyereke kívánságát szeretné lesni egész életében?

2012. okt. 23. 23:28
 35/49 anonim ***** válasza:
55%
33: mert itt nem megbeszélésről lenne szó, hanem arról, hogy az anyjának legyen elég ő, ne akarjon pasit meg másik gyereket. Kisasszony dirigál, anyuci meg pattanjon ahogy ő füttyent.
2012. okt. 23. 23:29
 36/49 anonim ***** válasza:
56%

Most komolyan ezen lovagolsz?? Olvastad te mit írt a lány???

Épp azokat a dolgokat, amiket te más mondatba foglaltál..hogy őt ki fogják rekeszteni és idegen lesz a saját családjában.

Ha valaki ezt nem volt képes felfogni, azzal én nem tárgyalok. Csak olyannal vagyok hajlandó kommunikálni, aki képes felfogni a magyar szavak jelentését.

2012. okt. 23. 23:30
 37/49 anonim ***** válasza:
67%

Ja, mert neked ez jött le, hogy majd ő füttyent.

Nem tudom milyen ocsmány lelkivilágotok van nektek, de nekem egyáltalán nem a dirigálás és a beképzeltség jutott eszembe, hanem megsajnáltam, amiért fél, hogy nem fogják annyira szeretni.

Hánynom kell tőletek.

Őszintén remélem, hogy a saját gyereketekkel nem úgy bántok, mint ezzel a lánnyal.

2012. okt. 23. 23:32
 38/49 anonim ***** válasza:
80%

Ezek egy félő gyerek szavai, nem egy önző emberé, félti az anyját! Szüksége van rá és nem akarja, hogy ennél is kevesebb időt töltsön vele.

Kérdező beszélgess el anyukáddal a közös életekről és a barátjáról is, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

2012. okt. 23. 23:33
 39/49 anonim ***** válasza:
70%

Na végre valaki, aki érti mit mond a lány.

De tényleg elképesztő, hogy felnőtt emberek fitogtatják itt a korukat és olyan választ adnak neki, ami egy normális értékrendnél kiveri a biztosítékot, csak mert felnőttek.

Nem tudom nekik kisebbségi komplexusuk van-e, vagy szimplán gonoszak, de isten óvjon mindenhol az ilyen emberektől!

2012. okt. 23. 23:36
 40/49 anonim ***** válasza:
65%

37: Az én gyerekeim nem is mondanának ilyet "én miért nem vagyok elég neki gyerekének?"

Tudják, hogy a legfontosabbak nekem de ettől még nekem is vannak igényeim.

Amúgy a barátnőméknél a 11 éves kislány örül az anyuka terhességének, épp pár napja mesélte, hogy milyen jó, hogy lesz végre egy kistestvére neki is. Vele együtt örültek az én gyerekeim is, hogy de jó neki. Már azt tervezi, miben segíthet az anyukájának.

2012. okt. 23. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!