Nem akarok kistesót mit tegyek?
Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí
13/L
Nem értem, miért ront mindenki neki egy 13 éves kislánynak...
Kérdező, szerintem a félelmed nagyon könnyen jogos lehet. (Én láttam ilyen családot, most válnak, mert az új férj nem tudta a kislányt elfogadni hosszú évek után sem.) És előfordul olyan is, hogy az első házasságból született gyerek csak kolonc az új család nyakán. De ez több szereplős történet. Függ édesanyádtól, az új barátjától és tőled is. Mi lenne, ha a félelmeidet megosztanád édesanyáddal? Beszélgessetek erről.
Persze a többieknek is igaza van: édesanyád nemcsak anya, hanem nő is, stb. Úgyhogy max elmondod a véleményedet, de a döntés az övé.
Én megértem mit érzel és sajnálom :(
Nem akarok tanácsot adni, mert egyszerűen nem tudok elfogulatlan lenni annyira utálom az olyat, amikor valaki csak a saját boldogságára gondol és szül, de a meglévőt meg sem kérdezi.
Na meg manapság lassan nincs olyan, akinek nincs egy tucat féltestvére x apától.
Egyébként miért nem anyukáddal beszéled meg?
Mondd el neki mik az aggályaid és miért.
Ha így beszélt rólad a pasi, akkor talán anyukád is elgondolkodik.
27: "Nem értem, miért ront mindenki neki egy 13 éves kislánynak... "
Nem lenne gond, ha bizonytalan lenne, de a hozzászólásaiból süt az önzőség, az ÉN ÉN ÉN, hogy miért nem vagyok elég az anyámnak én.
Arra meg nem válaszolt, hogy akkor hajlandó-e bevállalni, hogy nem fog fiúzni, férjhez menni, gyereket szülni, mert miért nem elég neki, hogy az anyukájával van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!