Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok kistesót mit tegyek?

Nem akarok kistesót mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyunak van új barátja és ő mondta hogy hamarosan gyereket akarnak! De én miért nem vagyok elég anyunak? Ők egy család lesznek és engem megint mindenki el fog felejteni:( Nem akarok tesót anyuval ketten minden jó volt, így már semmi le lenne a régi:( segítsetek légyszí

13/L

2012. okt. 23. 19:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
87%
Kérlek szépen ne hisztizz és ne dramatizálj! Butaság az, amit gondolsz, inkább gondolkodj el azokon a dolgokon, amiket leírtunk! Én pl. kicsit jobban egy hullámhosszon vagyunk a féltestvéremmel, mint az édessel, egy percig sem éreztem, hogy kitúrna!
2012. okt. 23. 20:11
 22/49 A kérdező kommentje:
de anyu barátja engem nem fogadott el, sok vita volt abból, h én anyunak mindig ott vagyok! ekkor mondta azt, h majd ha közös családjuk lesz akkor legalább nem kell más sarjához alkalmazkodni és anyu is mást tekint majd a családjának. szóval tudom, h mit beszélek, mert ő tehet arról, hogy most ennyire félek és nem tekint a gyerekének, mert nem tőle vagyok
2012. okt. 23. 20:20
 23/49 anonim ***** válasza:
88%
És akkor miért nem ezzel kezdted?
2012. okt. 23. 20:38
 24/49 anonim ***** válasza:
61%
Aha... nem tetszettek az eddigi válaszok, most már kombinálod a sztorit? Egyébként az anyukádnak "mindig ott vagy" nem azt jelenti esetleg, hogy állandóan a nyakán lógtál, akkor is, amikor kettesben szeretett volna lenni a párjával?
2012. okt. 23. 20:52
 25/49 anonim ***** válasza:
67%
24: Én is erre tippeltem. Egyből csúnya gonosz lett az új pasi...
2012. okt. 23. 20:56
 26/49 A kérdező kommentje:
nem szoktam hazudni, ezek az ő szájából hangzottak el! és képzeld anyukám dolgozik egész nap és alig látom így is, anyu pedig ha tehette, inkább velem volt este, beszélgettünk, tanultunk és csak hétvégén a barátjával. azt nem tudja elfogadni, hogy nem ő az első és nem akkor ugrik, amikor hívja, de szerinte ha közös családjuk lesz akkor velem kevesebbet fog foglalkozni! ezt anyu is hallotta, de mindig csak csitította hogy ne mondjon ilyeneket
2012. okt. 23. 20:58
 27/49 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem, miért ront mindenki neki egy 13 éves kislánynak...

Kérdező, szerintem a félelmed nagyon könnyen jogos lehet. (Én láttam ilyen családot, most válnak, mert az új férj nem tudta a kislányt elfogadni hosszú évek után sem.) És előfordul olyan is, hogy az első házasságból született gyerek csak kolonc az új család nyakán. De ez több szereplős történet. Függ édesanyádtól, az új barátjától és tőled is. Mi lenne, ha a félelmeidet megosztanád édesanyáddal? Beszélgessetek erről.

Persze a többieknek is igaza van: édesanyád nemcsak anya, hanem nő is, stb. Úgyhogy max elmondod a véleményedet, de a döntés az övé.

2012. okt. 23. 21:41
 28/49 anonim ***** válasza:
52%

Én megértem mit érzel és sajnálom :(

Nem akarok tanácsot adni, mert egyszerűen nem tudok elfogulatlan lenni annyira utálom az olyat, amikor valaki csak a saját boldogságára gondol és szül, de a meglévőt meg sem kérdezi.

Na meg manapság lassan nincs olyan, akinek nincs egy tucat féltestvére x apától.

2012. okt. 23. 23:18
 29/49 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként miért nem anyukáddal beszéled meg?

Mondd el neki mik az aggályaid és miért.

Ha így beszélt rólad a pasi, akkor talán anyukád is elgondolkodik.

2012. okt. 23. 23:19
 30/49 anonim ***** válasza:
63%

27: "Nem értem, miért ront mindenki neki egy 13 éves kislánynak... "

Nem lenne gond, ha bizonytalan lenne, de a hozzászólásaiból süt az önzőség, az ÉN ÉN ÉN, hogy miért nem vagyok elég az anyámnak én.

Arra meg nem válaszolt, hogy akkor hajlandó-e bevállalni, hogy nem fog fiúzni, férjhez menni, gyereket szülni, mert miért nem elég neki, hogy az anyukájával van.

2012. okt. 23. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!