Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szülőknek,...

Hogy mondjam el a szülőknek, hogy ne fűtésenek 25-26 fokra? Megpusztulunk a nagy melegben

Figyelt kérdés
anya mindig fázik,ezért úgy betüzelnek. az én szobámban (13m2) három radiator is van,és csak az egyiket lehet lezárni
2012. nov. 11. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem e rossz a vérkeringése? A barátnőmnek azt mondták, hogy azért fázik mindig mert nem jó a keringése és azt tanácsolták neki, hogy öltözzön fel és hordjon kesztyűt 20 fok körül is ha fázik.

Ha betüzelnek annyira, akkor nem tudsz mit csinálni, szellőztetsz...

Anyáméknál meg úgy van, hogy cserépkályha van és egyik szobában 26 fok, másikban 20 van pedig egymás mellett van a 2 szoba. Én olyankor leülök a padlóra, mert ott ülve csak 20 fok van kb, ami dől át a másik szobából.

2012. nov. 12. 09:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Én a következőt csináltam!Több évig 21-22 fokba voltam,mert az a pulóver,ami akkor volt rajtam sz*rt se ért,és fáztam!Néhány napja vettem egy kötött pulcsit,és 18-19 fokba már szinte melegem van,ja és a házon nincs szigetelés!
2012. nov. 12. 20:40
 23/25 anonim válasza:
Költözz ki!
2012. nov. 13. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyébként nálam nincs ilyen meleg, mert pont ideálisra tekerem számomra.

De ha vastag pulcsiba és 2 nadrágban kellene itthon lennem, valószínűleg megőrülnék.

Levetkőzni le lehet, de nyilván a szüleidnek sem tetszene ez a fenti felállás.

2012. nov. 13. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:
nyisd ki az ablakot.
2012. nov. 14. 13:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!