Hogy mondjam el a szülőknek, hogy ne fűtésenek 25-26 fokra? Megpusztulunk a nagy melegben
hát most mit nem adnék 25 fokért :S
nálunk általában 18-20 fok van, 21-et akkor éri el, ha a konvektor és a sütő is megy főzéshez.
nekem az ideális a 20-22 lenne, ha babám lenne, akkor is max 23-24 fok körülre fűtenék. Döbbenet, de ne haragudj, de a szüleid nagyon buták. nem tudom, hány éves vagy, de ha egyszer a rezsibe kell beleadnod, mondd, hogy nem akarsz arányosan fizetni, én legalább is megmondanám, hogy nem te akarsz ilyen meleget, akkor a számlát fizessék ők. Ráadásul most még nincs is hideg :( rajtam mackónadrág van és kötött pulcsi, ha fázok, akkor veszek fel még egy nacit és zoknit, + pokróc, de ez a hőfok nagyon sok.
nekem is magas a vernyomasom. 16.5 vagyok
amugy siman elfer 3 radiator ennyi m2-n
de minden helyisegben van minimum 3.
es a pénz miatt nem kell aggodnunk,szerencsere,nem arrol van szó
egyszeruen faznak,es amiatt megy.
/tavaly telen szelloztettem minden nap, de kicsit rossz érzés,hogy masok nem tehetik meg,hogy tuzeljenek, es sokan fagynak halalra,en meg a kertbe engedem a meleget/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!