Hogy mondjam el a szülőknek, hogy ne fűtésenek 25-26 fokra? Megpusztulunk a nagy melegben
Velem is ugyanez van. Ha egyszer befűtenek, akkor tuti szauna...
Mindenki fázik, majdmegfagy. Hiába mondom hogy ne tegyünk már fát fel, nem kell ekkora fokra begyújtani....Mintha a falnak beszélnék...Én is kifelé fűtök, különben idepörkölődök.
De Emberek!
Én vagyok ennyire maradi vagy nem a szokványos helyiségenként a 3 darab radiátor???
Ha van pénzük rá, valószínűleg megdolgoznak ezért, ha megdolgoznak érte, lehet, hogy meg is érdemlik.
Én aláírom, hogy neked ez nem jó így, de ha szóltál nekik, hogy meleged van ennyi foknál és nem változtattak, nem haragudhatnak, ha olykor kinyitod az ablakod szellőztetni.
Arra meg, hogy máshol meg nincs fűtés az anyagiak miatt, ez jogos, de sajnos máshol ételre sincs, akkor ne együnk?
Tudom, hogy most lepontoznak, de attól, hogy annyi fokra van tekerve, lehet, hogy rossz a szigetelés, bármi!
nem értem az utálkozó válaszokat.pl másodiknak üzenem,dolgoznak a szüleim,rendesen a pénzükért.
de nem tudom ki hogy van vele,neha azért itthon is vagyunk
Szerintem nyisd ki az ablakot, ha meleged van.
Mi meg nem is fűtünk, a szomszédéknál cserépkályha van, nálunk 2 gáz konvektor, a cserépkályhájuk 19-21 fokon tartja a mi lakásunkat télen is (40 nm), náluk meg van vagy 30 fok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!